Menukaart

Kom lunchen en dineren in restaurant Op Smaak!
In ons restaurant doen onze leerlingen veel ervaring op die ze straks in de beroepspraktijk goed kunnen gebruiken. Vandaar dat zij het komende schooljaar weer allerlei verrassende menu's bereiden en serveren.
We hebben er voor gekozen om komend schooljaar toch weer zo vaak mogelijk een diner te organiseren. Op die manier kunnen wij onze leerlingen nóg beter voorbereiden op de praktijkexamens en het vervolgonderwijs. Zowel onze leerlingen als wij hebben hier erg veel zin in!
Er is om de week op dinsdag een lunch, die wordt verzorgd door leerlingen uit het derde leerjaar. Ook is er de mogelijkheid om te lunchen op de woensdagmiddag, deze lunch zal worden verzorgd door leerlingen uit het vierde leerjaar. Het diner zal zoals vanouds plaatsvinden op de donderdagavond. Op de donderdagen waar andere activiteiten gepland staan en wij daardoor geen diner kunnen organiseren, komt er waar mogelijk een lunch voor in de plaats.
Iedere 8 weken maken we een nieuwe “kaart” met verschillende menu’s.
Praktische informatie:
Aanvangstijd lunch: 12 uur
Prijs lunch: € 7,50
Aanvangstijd diner: 17.30 uur
Prijs diner: € 13,50
Lunch: dinsdag 5 februari
Gebonden tomatensoep met soepstengel
***
Club sandwich de luxe
(sandwich met ei, kipfilet, bacon, sla, komkommer en tomaat)
***
Frambozen bavarois met dragonsiroop
Diner : donderdag 7 februari
Salade Niçoise met toast & boter
(salade van tonijn, ei, tomaat, en boontjes)
***
Pompoensoep met crème-fraiche en gerookte kip
***
Kogel biefstuk met pepersaus, stoofpeertje,
gebakken aardappelen & spruitjes met spek
***
Frambozenbavaroise met dragonsiroop
Valentijnsdiner: donderdag 14 februari
Vitello tonnato
‘pure liefde tussen kalfsvlees & tonijn’
♥
Champignons bourguignon
♥
Frambozen spoom
♥
Biefstuk van de haas
met rode wijnsaus, aardappelgratin & ratatouille
♥
dessert l’amour met koffie & likeur
(de kosten voor het Valentijnsdiner bedragen 25 euro per persoon)
Diner: donderdag 28 februari
Huzarensalade ‘Op Smaak’
met toast en boter
***
Heldere kippensoep
***
Gebakken kogelbiefstuk met kruidenboter,
andijvierolletjes met spek & pommes dauphine
***
Dame blanche
(vanille ijs met warme chocoladesaus & slagroom)
Lunch: dinsdag 5 maart
Carpaccio van ossenhaas met een kletskop van Parmezaanse kaas
& balsamico vinaigrette
***
Pasta ‘pollo pesto’met gemengde salade
****
Flensjes met vanille-ijs & chocoladesaus
Diner: donderdag 7 maart
Carpaccio van ossenhaas met een kletskop van Parmezaanse kaas
& balsamico vinaigrette
***
Heldere tomatensoep met stokbrood
***
Gebakken zalm en garnalen
met Chinese mie & komkommersalade
***
Flensjes met vanille-ijs & chocoladesaus
Lunch: dinsdag 12 maart
Kip-champignonpasteitje
***
Hamburger met friet & gemengde salade
***
Mokkapudding met vanillesaus & slagroom
Diner: donderdag 21 maart
Garnalencocktail
***
Gebonden groentesoep met stokbrood
***
Duo spies van kip en varkenshaas
gebakken aardappelen & gemengde salade
***
Crème brûlée met chocolade ijs
Foto's: Feestelijke heropening restaurant Op Smaak.