Activiteiten


Gedurende het schooljaar worden allerlei activiteiten georganiseerd, dit varieert van activiteiten waar de leerlingen kennis op doen tot ontspanning en sportactiviteiten. Naast het leren en de lessen zijn er op onze school voor de leerlingen talloze activiteiten die aansluiten bij hun belangstelling en talenten.

Sportactiviteiten

Er worden veel sportieve activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan basketbal- en volleybalwedstrijden en sporttoernooien.


Bedrijfsbezoeken

Voor het vak logistiek zijn er regelmatig bedrijfsbezoeken bij bedrijven als Timberland, By Zoe, Twentepoort Logistiek en Omgekeerd Bouwen. Voor de leerlingen zijn de bedrijfsbezoeken een mooie en leerzame manier om te zien hoe het logistieke proces in de verschillende bedrijven in zijn werk gaat. 


Schoolfeesten

Verspreid over het jaar zijn er gezellige en drukbezochte feesten, zoals de de disco-avond, de modeshow-avond en het kerstgala. 


Culturele activiteiten en excursies

We vinden het belangrijk dat onze leerlingen ook kennismaken met kunst en cultuur. Vandaar dat we ieder jaar een museum bezoeken. Dit jaar hebben alle klassen van het Praktijkonderwijs het Rijksmuseum bezocht. Daarnaast zijn er andere uitjes en laatste schoolweek-activiteiten.