Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


24.juni.2019 HET ERASMUS

Windmolenplatforms testen bij Marin

Ook dit jaar mochten alle brugklassers hun windmolenplatform weer testen bij Marin in Wageningen. De afgelopen acht weken hebben de leerlingen schaalmodellen ontworpen, getest in het zwembadje op school, aangepast, opnieuw...

lees verder >


14.juni.2019 HET ERASMUS

3GVA HEEFT RONDLEIDING TWENCE GEWONNEN MET HET ERASMUS SCHOON

De afgelopen maanden mochten alle klassen van de vestiging mavo/havo/vwo nadenken over oplossingen zodat leerlingen hun afval tijdens de pauzes makkelijker kunnen weggooien. 3GVA kwam met simpele en vooral realistische...

lees verder >


14.juni.2019 HET ERASMUS

Projectweek sport en gezondheid

De projectweek van het praktijkonderwijs stond dit keer in het teken van sport en gezondheid. De hele week is aandacht besteed aan een gezonde leefstijl.

lees verder >


7.juni.2019 HET ERASMUS

Workshop streetdance en graffiti

De meeste derdejaars vmbo-leerlingen zijn deze week op werkweek naar Ameland. Donderdagmiddag zijn de derdejaars die niet meegingen naar Studio15 geweest voor workshops STREETDANCE en GRAFFITI.

lees verder >


7.juni.2019 HET ERASMUS

Wereldmarkt eerstejaars kunststroom voor het goede doel

Het is topdrukte voor het kunstonderwijs op onze mavo/havo/vwo vestiging. We sluiten de week af met de Wereldmarkt van onze brugklas kunstleerlingen.

lees verder >


6.juni.2019 HET ERASMUS

Voorbereidingen voorstelling “Moderne Kunst” in volle gang

Een half jaar lang hebben onze tweedejaars kunststroomleerlingen naar vanavond toegewerkt. Enkel met “The Greatest Showman” als inspiratie hebben de leerlingen een voorstelling gemaakt.

lees verder >


6.juni.2019 HET ERASMUS

LANCERING APP DOOR BURGEMEESTER EN DHR. TEN CATE

Tijdens de eindpresentaties van het internationale project Elastic in het Stadhuis Gemeente Almelo is de textielapp Elastic gelanceerd door burgemeester Arjen Gerritsen en dhr. Ten Cate.

 

lees verder >