Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


18.maart.2016 HAVO/VWO

Dennis Bohm, 5 VWO, gaat naar Houston!

Vanmiddag zijn Dennis Böhm (5V) en Willem Heuven (4V) beiden geëindigd bij de beste 5 leerlingen die meededen aan de finale van de ruimtevaartwedstrijd United Space School in Kinepolis in Enschede.

lees verder >


18.maart.2016 HAVO/VWO

LEERLINGEN TECHNASIUM NAAR FINALE RUIMTEVAARTWEDSTRIJD.

Vanmiddag nemen Willem Heuven (4VWO) en Dennis Böhm(5VWO) deel aan de finale van de ruimtevaartwedstrijd United Space School in Kinepolis in Enschede.

lees verder >


17.maart.2016 HAVO/VWO

Foto's van de feestelijke opening herbouw

Vrijdag 11 maart vond de feestelijke opening plaats van de herbouw op onze vestiging HAVO/VWO. Daarvan is een prachtig foto-verslag gemaakt.

lees verder >


14.maart.2016 HET ERASMUS

Feestelijke opening vernieuwbouw vestiging HAVO/VWO

Afgelopen vrijdag was het zover, na ruim twee jaar verbouwing werd de vernieuwbouw op feestelijke wijze geopend.

lees verder >


18.februari.2016 VMBO

Het Erasmus in de prijzen bij de Oost-Nederlandse Kampioenschappen

Afgelopen woensdag 10 februari 2016 zijn op Het Erasmus vestiging VMBO in Almelo de jaarlijkse vakwedstrijden voor de leerlingen van het Praktijkonderwijs en het VMBO gehouden. Deze stimulerende vakwedstrijden worden...

lees verder >


18.februari.2016 HAVO/VWO

Leerlingen in finale debatwedstrijd Almelo

Afgelopen week hebben vier groepen van de vestiging HAVO/VWO deelgenomen aan de debatwedstrijd in het nieuwe stadhuis van Almelo. Vier groepen hebben aan de hand van een rollenspel hun debatvaardigheden kunnen tonen.

lees verder >


20.januari.2016 HAVO/VWO

Vestiging HAVO/VWO neemt vernieuwbouw in gebruik

Deze week is fase 2 van een bouwproces van bijna twee jaar afgesloten. Twee leerlingen kregen de eer om het lintje door te knippen en daarmee was de nieuwe vleugel geopend. In deze vleugel vindt zowel het Technasium als de...

lees verder >