Nieuws

20.december.2017 HET ERASMUS

Levensgrote poster voor Open Dag 'model' Quinten

Een totaal verraste Quinten Gloudemans uit 3HD ontving vanmorgen uit handen van vestigingsdirecteur Wiko Veenvliet een levensgrote poster van hemzelf.

 

lees verder >


20.december.2017 HAVO/VWO

Project “Leren ondernemen met microkrediet” was een groot succes!

Net als vorig jaar, deden de klassen van 3 HAVO, mee aan het project “Day For Change”. Day for Change zet zich in voor een rechtvaardig economisch systeem.

lees verder >


19.december.2017 VMBO

Alle leerlingen uit 3 VMBO naar voorstelling Bloeddruk

Alle derdejaars VMBO-leerlingen zijn vandaag naar de voorstelling Bloeddruk in Hof 88 geweest. Ze bezochten de dansvoorstelling voor het vak CKV.

lees verder >


15.december.2017 HET ERASMUS

Wendy Hu uit BV2 wint de kerstkaart wedstrijd

Dit jaar heeft Wendy Hu, leerling van de ISK, de jaarlijks terugkerende kerstkaart wedstrijd gewonnen. De jury bestaande uit de docenten Tekenen van alle vestigingen kozen unaniem voor Wendy's tekening en dat is nog niet...

lees verder >


14.december.2017 HET ERASMUS

Eerste linnen tas voor winnares Anna Hulshof uit 2 VWO

Anna Hulshof heeft de ontwerpwedstrijd voor onze nieuwe linnen tassen gewonnen. De opdracht was: ontwerp een illustratie of tekening bij het citaat “WIE NIET DARTELT, HEEFT EEN KORTE JEUGD”.

lees verder >


5.december.2017 HAVO/VWO

Een week in het teken van film in Griekenland

Eind september wonnen de leerlingen Doortje, Tosca, Sanne, Just en Laura de eerste prijs met de videoclip ‘Mind of a Lunatic’ tijdens het Nederlands Filmfestival voor Scholieren. De prijs bestond uit deelname aan het...

lees verder >


29.november.2017 VMBO

Leerzame en smakelijke Meedoedagen op het VMBO

Op dinsdag en woensdag hebben zo’n 600 basisschoolleerlingen uit Almelo, Aadorp, Wierden en Vriezenveen ons VMBO bezocht.

lees verder >