Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


16.november.2017 HAVO/VWO

€ 185 VOOR KIKA OPGEHAALD OP DAG VAN DE FRANSE TAAL!

Door de verkoop van croissants op de vestiging HAVO/VWO is er vorige week dit mooie bedrag bij elkaar verdiend voor dit geweldige goede doel.

lees verder >


16.november.2017 HAVO/VWO

GEDEELDE EERSTE PLAATS BIJ DE TWENSTE WISKUNDE ESTAFETTE!

Vorige week woensdag deden Marousha Starrenburg, Arnaud Saint-Genez, Dirk Weersink en Ivan Ouderkerk (allen uit 5V) mee aan deze uitdagende, wiskundige wedstrijd, georganiseerd door Universiteit Twente. Hier kan je je voor...

lees verder >


9.november.2017 HAVO/VWO

Derdejaars leerlingen op bezoek in Gronau

Op woensdag en vrijdag zijn meerdere klassen op bezoek geweest in Gronau. De leerlingen bezochten het Rock 'n Pop Museum en ze gingen op bezoek bij Urenco.

lees verder >


8.november.2017 HAVO/VWO

Het Erasmus start internationaal textielproject

Samen met drie scholen uit Duitsland, Polen en Tsjechië werken vwo-bovenbouwleerlingen van Het Erasmus de komende twee jaar aan een Erasmus+ project over de textielindustrie in hun woonomgeving.

lees verder >


3.november.2017 HET ERASMUS

MATTHIJS POPPE (4VA): DE ARCHITECT VAN HET NIEUWE INFOKANAAL!

Toen Matthijs Poppe vier jaar geleden in de brugklas van Het Erasmus begon, stoorde hij zich behoorlijk aan de opzet en lay out van het infokanaal

lees verder >


3.november.2017 PRO

Leerlingen PRO bezoeken inboedelverhuur bedrijf

De logistiek leerlingen van Het Erasmus PRO (Praktijkonderwijs) hebben op woensdag een bezoek gebracht aan Moving-in. Dit inboedel verhuurbedrijf verhuurd onder andere meubels, witgoed en keukengerei.

lees verder >


2.november.2017 HAVO/VWO

Musea bezoeken ter voorbereiding op het eindexamen

Op woensdag waren de muziek en beeldende kunst leerlingen van op bezoek in Amsterdam, dit was ter voorbereiding op het eindexamen.

lees verder >