Nieuws

20.september.2016 HAVO/VWO

Eerste prijs voor 'Music's My Escape' op NFFS

Onze inzending Live Catastrophy met 'Music's My Escape' heeft gisteren de eerste prijs gewonnen in de categorie muziekclip.

lees verder >


19.september.2016 HAVO/VWO

Nederlands Filmfestival voor Scholieren

Drie inzendingen van onze school, gemaakt tijdens de kunstlessen, zijn geselecteerd voor deelname aan het NFFS - Nederlands FilmFestival voor Scholieren.

lees verder >


6.september.2016 HET ERASMUS

Weet wat je doet op social media!

Om er voor te zorgen dat ze stil staan bij hun eigen social media gebruik krijgen alle eerstejaars leerlingen van Het Erasmus deze week een les in mediawijsheid.

lees verder >


10.juni.2016 VMBO

Pim Bakker Nederlands kampioen veldloop!

Pim Bakker uit 2kt2 van onze vestiging VMBO is bij de finales van Olympic Moves in Amsterdam Nederlands kampioen geworden bij de veldloop !!

lees verder >


3.juni.2016 HET ERASMUS

Het Erasmus is partnerschool van Pre-University Twente

Sinds deze week zijn we officieel partnerschool van de Universiteit Twente. De UT biedt vwo-leerlingen een programma waarin ze zichzelf extra kunnen uitdagen en dat hen voorbereidt op een universitaire studie.

lees verder >


18.maart.2016 PRO

Jouter Effing wint vakwedstrijden van Schilder^sCOOL

Na twee intensieve dagen is Praktijkonderwijs-leerling Jouter Effing de winnaar geworden van de vakwedstrijden voor VMBO.

lees verder >


18.maart.2016 HAVO/VWO

Dennis Bohm, 5 VWO, gaat naar Houston!

Vanmiddag zijn Dennis Böhm (5V) en Willem Heuven (4V) beiden geëindigd bij de beste 5 leerlingen die meededen aan de finale van de ruimtevaartwedstrijd United Space School in Kinepolis in Enschede.

lees verder >