Nieuws

30.januari.2018 HET ERASMUS

Samen liefdesliedjes zingen bij de ISK op 9 februari

Nederlands leren is een uitdaging, maar door te zingen wordt het leren van de Nederlandse taal een stuk makkelijker. En wat is er leuker dan het leren van onze taal met liefdesliedjes als “Omarm me”, “Suzanne” en “Een...

lees verder >


23.januari.2018 HAVO/VWO

5 vwo-leerling schrijft een hommage aan de empathie

In 'Wanna know' de schoolkrant van Het Erasmus HAVO/VWO staat een opiniestuk geschreven door Duco Dijkema uit 5 VWO. De schoolkrant verschijnt drie a vier keer per jaar, het artikel van Duco is te lezen in de kersteditie.

lees verder >


18.januari.2018 VMBO

Een verjaardagsfeest in het VMBO restaurant

Mevrouw Harmke Hoogenberg vierde half december haar 75ste verjaardag in het VMBO restaurant. Samen met haar man komt ze regelmatig in het restaurant eten en het leek haar de ideale plek om haar verjaardag te vieren. En dat...

lees verder >


12.januari.2018 PRO

Ontmoeting met de praktijk: het distributiecentrum

Afgelopen donderdag 11 januari zijn we met de klas Logistiek van het praktijkonderwijs op bezoek geweest bij distributiecentrum van de Jumbo in Beilen.

lees verder >


22.december.2017 PRO

Feestelijk kerstgala op het PRO

Op donderdagavond was het kerstgala van het Praktijkonderwijs. Via de rode loper kwamen de leerlingen binnen en ze voelden zich echte sterren, onder andere door een geweldige fotoshoot.

lees verder >


21.december.2017 HET ERASMUS

Mediawijsheid les voor leerlingen ISK

De afgelopen weken heeft Stephanie van den Kieboom aan alle leerlingen van de ISK (de internationale schakelklassen) lessen mediawijsheid gegeven.

lees verder >


21.december.2017

Van oude Germanen tot moderne kerstmarkt: excursie 5 VWO Duits

Op woensdag zijn de leerlingen met VWO in het profiel op excursie geweest naar Kalkriese en Osnabrück. Ze hebben opgravingen uit de Romeinse tijd bekeken, een museum bezocht en zijn ze naar de kerstmarkt geweest.

lees verder >