Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


12.januari.2018 PRO

Ontmoeting met de praktijk: het distributiecentrum

Afgelopen donderdag 11 januari zijn we met de klas Logistiek van het praktijkonderwijs op bezoek geweest bij distributiecentrum van de Jumbo in Beilen.

lees verder >


22.december.2017 PRO

Feestelijk kerstgala op het PRO

Op donderdagavond was het kerstgala van het Praktijkonderwijs. Via de rode loper kwamen de leerlingen binnen en ze voelden zich echte sterren, onder andere door een geweldige fotoshoot.

lees verder >


21.december.2017 HET ERASMUS

Mediawijsheid les voor leerlingen ISK

De afgelopen weken heeft Stephanie van den Kieboom aan alle leerlingen van de ISK (de internationale schakelklassen) lessen mediawijsheid gegeven.

lees verder >


21.december.2017

Van oude Germanen tot moderne kerstmarkt: excursie 5 VWO Duits

Op woensdag zijn de leerlingen met VWO in het profiel op excursie geweest naar Kalkriese en Osnabrück. Ze hebben opgravingen uit de Romeinse tijd bekeken, een museum bezocht en zijn ze naar de kerstmarkt geweest.

lees verder >


20.december.2017 HET ERASMUS

Levensgrote poster voor Open Dag 'model' Quinten

Een totaal verraste Quinten Gloudemans uit 3HD ontving vanmorgen uit handen van vestigingsdirecteur Wiko Veenvliet een levensgrote poster van hemzelf.

 

lees verder >


20.december.2017 HAVO/VWO

Project “Leren ondernemen met microkrediet” was een groot succes!

Net als vorig jaar, deden de klassen van 3 HAVO, mee aan het project “Day For Change”. Day for Change zet zich in voor een rechtvaardig economisch systeem.

lees verder >


19.december.2017 VMBO

Alle leerlingen uit 3 VMBO naar voorstelling Bloeddruk

Alle derdejaars VMBO-leerlingen zijn vandaag naar de voorstelling Bloeddruk in Hof 88 geweest. Ze bezochten de dansvoorstelling voor het vak CKV.

lees verder >