Nieuws

8.februari.2018 HAVO/VWO

ERASMUS TECHNASIUM AWARD 2018 VAN START VOOR GROEP 8 LEERLINGEN

Er doen 54 basisschoolleerlingen mee aan deze tweede editie van de Erasmus Technasium Award 2018. Het gaat om groep 8 leerlingen van de Mare, de Bonkelaar, de Windhoek, de Weier en de Montessorischool.

lees verder >


7.februari.2018 PRO

Mediawijsheidles voor ouders op het PRO

De leerlingen van de 1e fase op ons Praktijkonderwijs hebben recentelijk een 'Week van de Mediawijsheid' gehad. En speciaal voor de ouders was er dinsdagavond 6 februari een ouderavond met als onderwerp ‘mediawijsheid’.

lees verder >


7.februari.2018 PRO

Leerlingen PRO op bezoek bij Twentepoort Logistiek

Op woensdag 7 februari stond er weer een bedrijfsbezoek op de agenda voor de klas logistiek van het Praktijkonderwijs, er werd een bedrijfsbezoek gebracht aan 'Twentepoort Logistiek'.

lees verder >


7.februari.2018 HAVO/VWO

Leerlingen Technasium naar finale ruimtevaartwedstrijd

Volgende week vrijdag 16 februari nemen Lotte van Berg uit 6 VWO, Folkert Schumer en Jorgen Blom uit 4 VWO deel aan Countdown to Houston 2018.

lees verder >


7.februari.2018 HET ERASMUS

Julia Bel uit 4 HAVO wint the Voice of Erasmus

Gisteravond steeg de spanning in het theater van onze vestiging HAVO/VWO, want 14 kandidaten streden om de felbegeerde titel 'the Voice of Erasmus.

lees verder >


7.februari.2018 HAVO/VWO

Bijna 170 groep 8 leerlingen bij meedoedag Technasium

De leerlingen werden aan het begin van de middag verdeeld over 6 lokalen, waar ze onder begeleiding van een Technasiumdocent en Technasiumleerlingen werkten aan een mini Technasiumproject.

lees verder >


6.februari.2018 HAVO/VWO

'Onze' Joran is de beste Quasimodo!

De felicitaties vlogen hem gisteren en vandaag om de oren, want dramadocent Joran Schuijn gaat de hoofdrol gaat spelen in de musical De klokkenluider van de Notre Dame.

lees verder >