Nieuws

8.maart.2018 VMBO

Derdejaars tl en mavo-leerlingen wanen zich in de DDR

Anja Fricke staat voor de klas van 3 MAVO1 en zegt streng: ‘Seit bereit’. Alle leerlingen staan op, salueren en zeggen: ‘Immer bereit’.

lees verder >


6.maart.2018 PRO

Workshops tijdens bezoek aan Rijksmuseum

Verspreid over deze en volgende week gaan alle praktijkonderwijsleerlingen een dag naar het Rijksmuseum in Amsterdam. De eerstejaars leerlingen trapten deze bezoekreeks aan het Rijksmuseum gisteren af, vandaag volgen alle...

lees verder >


26.februari.2018 HAVO/VWO

ERASMUS TECHNASIUM AWARD IN HET NIEUWS

Vandaag staat er een uitgebreid artikel in de Tubantia over de Erasmus Technasium Award. In totaal doen 54 groep 8 leerlingen mee aan deze opdracht voor het Almelose high tech bedrijf VDL.

lees verder >


23.februari.2018 HAVO/VWO

Erasmus-leerlingen winnen brandweerprijs

Tweedejaars Technasium leerlingen van Het Erasmus hebben donderdag de finale van de Technasium Award van Brandweer Twente gewonnen.

lees verder >


23.februari.2018 PRO

Derdejaars leerlingen bezoeken Bouwontdekdag

Donderdagmiddag 22 februari zijn alle leerlingen van de 3e klas naar Het Techniekhuis in Hengelo geweest. Er was een bouwontdekdag voor het VMBO en het Prakijkonderwijs.

lees verder >


20.februari.2018 HAVO/VWO

Houston calling!

Afgelopen vrijdag was de landelijke finale van de United Space School 2018: 9 leerlingen van 4 verschillende Technasiumscholen streden met elkaar om een ticket naar Houston.

lees verder >


16.februari.2018 VMBO

REPETITIES CIRCUS ERASMINI IN VOLLE GANG

Nog een maand en dan is het zover, dan wordt de sporthal weer omgetoverd tot Circus Erasmini! Er wordt al sinds oktober geoefend door de 54 leerlingen die meedoen aan het circus.

lees verder >