Nieuws

9.november.2017 HAVO/VWO

Derdejaars leerlingen op bezoek in Gronau

Op woensdag en vrijdag zijn meerdere klassen op bezoek geweest in Gronau. De leerlingen bezochten het Rock 'n Pop Museum en ze gingen op bezoek bij Urenco.

lees verder >


8.november.2017 HAVO/VWO

Het Erasmus start internationaal textielproject

Samen met drie scholen uit Duitsland, Polen en Tsjechië werken vwo-bovenbouwleerlingen van Het Erasmus de komende twee jaar aan een Erasmus+ project over de textielindustrie in hun woonomgeving.

lees verder >


3.november.2017 HET ERASMUS

MATTHIJS POPPE (4VA): DE ARCHITECT VAN HET NIEUWE INFOKANAAL!

Toen Matthijs Poppe vier jaar geleden in de brugklas van Het Erasmus begon, stoorde hij zich behoorlijk aan de opzet en lay out van het infokanaal

lees verder >


3.november.2017 PRO

Leerlingen PRO bezoeken inboedelverhuur bedrijf

De logistiek leerlingen van Het Erasmus PRO (Praktijkonderwijs) hebben op woensdag een bezoek gebracht aan Moving-in. Dit inboedel verhuurbedrijf verhuurd onder andere meubels, witgoed en keukengerei.

lees verder >


2.november.2017 HAVO/VWO

Musea bezoeken ter voorbereiding op het eindexamen

Op woensdag waren de muziek en beeldende kunst leerlingen van op bezoek in Amsterdam, dit was ter voorbereiding op het eindexamen.

lees verder >


20.oktober.2017 HAVO/VWO

ERASMUS-LEERLINGEN OP BEZOEK IN DE LUTHERSTAD WITTENBERG

Een speciale belevenis voor 15 vierdejaars HAVO/VWO van Het Erasmus in Almelo, zij brengen deze week een bezoek het Hundertwasser-Gymnasium in de Duitse stad Wittenberg.

lees verder >


13.oktober.2017 VMBO

FAME op onze vestiging VMBO

Fame, gebaseerd op de musical die volle zalen trok, werd gisteren op onze vestiging VMBO door leerlingen uit de eerste klas uitgevoerd. En een volle zaal, die hadden wij ook!!!

lees verder >