Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


23.februari.2018 HAVO/VWO

Erasmus-leerlingen winnen brandweerprijs

Tweedejaars Technasium leerlingen van Het Erasmus hebben donderdag de finale van de Technasium Award van Brandweer Twente gewonnen.

lees verder >


23.februari.2018 PRO

Derdejaars leerlingen bezoeken Bouwontdekdag

Donderdagmiddag 22 februari zijn alle leerlingen van de 3e klas naar Het Techniekhuis in Hengelo geweest. Er was een bouwontdekdag voor het VMBO en het Prakijkonderwijs.

lees verder >


20.februari.2018 HAVO/VWO

Houston calling!

Afgelopen vrijdag was de landelijke finale van de United Space School 2018: 9 leerlingen van 4 verschillende Technasiumscholen streden met elkaar om een ticket naar Houston.

lees verder >


16.februari.2018 VMBO

REPETITIES CIRCUS ERASMINI IN VOLLE GANG

Nog een maand en dan is het zover, dan wordt de sporthal weer omgetoverd tot Circus Erasmini! Er wordt al sinds oktober geoefend door de 54 leerlingen die meedoen aan het circus.

lees verder >


15.februari.2018 PRO

Leerlingen verkopen rozen en cupcakes voor project rondom afval scheiden

Een groep leerlingen op ons PRO hebben gisteren op Valentijnsdag rozen verkocht tijdens de grote pauze. Het initiatief kwam van drie leerlingen, Dylan, Sanne en Omediya.

lees verder >


13.februari.2018 PRO

Een kijkje in de keuken van Almelo’s jongste ondernemer

Tijdens een onderzoek naar de detailhandel in Almelo kwamen de leerlingen van ons Praktijkonderwijs uit bij de lifestyle winkel By Zoë. De jongste ondernemer van Almelo, Zoë Loupatty vertelde hen over haar zaak en haar...

lees verder >


13.februari.2018 HAVO/VWO

Oud-kunststroom leerling geeft singer-songwriter workshop

Singer-songwriter Lotta Rasva gaf de leerlingen uit het derde jaar van de Kunststroom een workshop over het schrijven van een eigen nummer.

lees verder >