Nieuws

15.maart.2018 HET ERASMUS

JULIA BEL (16) WINT TVOA 2018

Onze leerlinge Julia Bel (4havo) heeft gisteravond The Voice of Almelo 2018 gewonnen. Julia won met het nummer You have been van Sia.

lees verder >


15.maart.2018 HAVO/VWO

GYMNASIUMWEEK: DE WOENSDAG!

’s Ochtends begonnen de studenten van de studievereniging van Klassieke Talen uit Nijmegen (het Sodalicium Classicum Noviomagense) met een inleiding op toneel en op de Antigone.

lees verder >


14.maart.2018 VMBO

Het circus wordt weer opgebouwd!

De hele dag is er keihard gewerkt om Circus Erasmini op te bouwen. Het was een pittige klus voor de leerlingen, docenten en technici, want zij moesten van de sportzaal een circuspiste maken.

lees verder >


14.maart.2018 HAVO/VWO

JONG ONDERNEMEN MET DE CLICKER!

Afgelopen januari is het startsein gegeven voor de aandelenmarkt, dit als onderdeel van het project Jong Ondernemen. Zeven jonge startups, met leerlingen uit 4H, moesten potentiële aandeelhouders en een jury overtuigen om...

lees verder >


13.maart.2018 PRO

Leerlingen PRO op bezoek bij Timberland

Op woensdag 7 maart stond er weer een bedrijfsbezoek op de agenda voor de klas logistiek van het praktijkonderwijs, er werd een bedrijfsbezoek gebracht aan de outdoor specialist Timberland.

lees verder >


13.maart.2018 HAVO/VWO

HET IS GYMNASIUMWEEK OP HET ERASMUS!

Gisteren hebben de leerlingen uit 1 gym en 2 gym een schervenworkshop gedaan onder leiding van een museumdocent van het Rijksmuseum van Oudheden.

lees verder >


9.maart.2018 VMBO

Feestelijke heropening vmbo-restaurant Op Smaak

Gisteravond was de feestelijke heropening van ons vmbo-restaurant en voor dertig vierdejaars BB en KB-leerlingen was het de afronding van de examenweek.

lees verder >