Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


14.maart.2018 HAVO/VWO

JONG ONDERNEMEN MET DE CLICKER!

Afgelopen januari is het startsein gegeven voor de aandelenmarkt, dit als onderdeel van het project Jong Ondernemen. Zeven jonge startups, met leerlingen uit 4H, moesten potentiële aandeelhouders en een jury overtuigen om...

lees verder >


13.maart.2018 PRO

Leerlingen PRO op bezoek bij Timberland

Op woensdag 7 maart stond er weer een bedrijfsbezoek op de agenda voor de klas logistiek van het praktijkonderwijs, er werd een bedrijfsbezoek gebracht aan de outdoor specialist Timberland.

lees verder >


13.maart.2018 HAVO/VWO

HET IS GYMNASIUMWEEK OP HET ERASMUS!

Gisteren hebben de leerlingen uit 1 gym en 2 gym een schervenworkshop gedaan onder leiding van een museumdocent van het Rijksmuseum van Oudheden.

lees verder >


9.maart.2018 VMBO

Feestelijke heropening vmbo-restaurant Op Smaak

Gisteravond was de feestelijke heropening van ons vmbo-restaurant en voor dertig vierdejaars BB en KB-leerlingen was het de afronding van de examenweek.

lees verder >


8.maart.2018 VMBO

Derdejaars tl en mavo-leerlingen wanen zich in de DDR

Anja Fricke staat voor de klas van 3 MAVO1 en zegt streng: ‘Seit bereit’. Alle leerlingen staan op, salueren en zeggen: ‘Immer bereit’.

lees verder >


6.maart.2018 PRO

Workshops tijdens bezoek aan Rijksmuseum

Verspreid over deze en volgende week gaan alle praktijkonderwijsleerlingen een dag naar het Rijksmuseum in Amsterdam. De eerstejaars leerlingen trapten deze bezoekreeks aan het Rijksmuseum gisteren af, vandaag volgen alle...

lees verder >


26.februari.2018 HAVO/VWO

ERASMUS TECHNASIUM AWARD IN HET NIEUWS

Vandaag staat er een uitgebreid artikel in de Tubantia over de Erasmus Technasium Award. In totaal doen 54 groep 8 leerlingen mee aan deze opdracht voor het Almelose high tech bedrijf VDL.

lees verder >