Nieuws

23.februari.2018 PRO

Derdejaars leerlingen bezoeken Bouwontdekdag

Donderdagmiddag 22 februari zijn alle leerlingen van de 3e klas naar Het Techniekhuis in Hengelo geweest. Er was een bouwontdekdag voor het VMBO en het Prakijkonderwijs.

lees verder >


20.februari.2018 HAVO/VWO

Houston calling!

Afgelopen vrijdag was de landelijke finale van de United Space School 2018: 9 leerlingen van 4 verschillende Technasiumscholen streden met elkaar om een ticket naar Houston.

lees verder >


16.februari.2018 VMBO

REPETITIES CIRCUS ERASMINI IN VOLLE GANG

Nog een maand en dan is het zover, dan wordt de sporthal weer omgetoverd tot Circus Erasmini! Er wordt al sinds oktober geoefend door de 54 leerlingen die meedoen aan het circus.

lees verder >


15.februari.2018 PRO

Leerlingen verkopen rozen en cupcakes voor project rondom afval scheiden

Een groep leerlingen op ons PRO hebben gisteren op Valentijnsdag rozen verkocht tijdens de grote pauze. Het initiatief kwam van drie leerlingen, Dylan, Sanne en Omediya.

lees verder >


13.februari.2018 PRO

Een kijkje in de keuken van Almelo’s jongste ondernemer

Tijdens een onderzoek naar de detailhandel in Almelo kwamen de leerlingen van ons Praktijkonderwijs uit bij de lifestyle winkel By Zoë. De jongste ondernemer van Almelo, Zoë Loupatty vertelde hen over haar zaak en haar...

lees verder >


13.februari.2018 HAVO/VWO

Oud-kunststroom leerling geeft singer-songwriter workshop

Singer-songwriter Lotta Rasva gaf de leerlingen uit het derde jaar van de Kunststroom een workshop over het schrijven van een eigen nummer.

lees verder >


13.februari.2018 HET ERASMUS

Wie van zingen houdt, zingt mee!

Een half uur voor de start van ‘Almelo zingt Nederlands’ wordt er nog druk geoefend in het muzieklokaal van meneer Muileman. Zangeres Inge en gitarist Michel oefenen mee en alle drie hebben ze rode kleren aan.

lees verder >