Nieuws

11.april.2018 VMBO

Naar de halve finale van Olympic Moves zaalvoetbal!

Het team jongens klas 1 en 2 én het team meisjes klas 1 en 2 van onze vestiging VMBO hebben allebei hun voorronde zaalvoetbal gewonnen.

lees verder >


9.april.2018 HAVO/VWO

WANTED!

Ongeveer 60 vwo 4 leerlingen luisterden maandag 9 april aandachtig naar de lezing van Lena Hach. De jonge Duitse jeugdboekenschrijfster is door het Goethe-Instituut gevraagd om op diverse scholen in Nederland uit haar...

lees verder >


4.april.2018 HAVO/VWO

Een en al winnaars bij de Erasmus Technasium Award

De afgelopen maanden hebben 54 leerlingen van de Mare, de Weier, de Bonkelaar, de Windhoek en de Montessorischool keihard gewerkt aan een Technasium opdracht voor het high tech bedrijf VDL ETG.

lees verder >


3.april.2018 HAVO/VWO

Havoleerlingen op fietsexcursie door de IJsseldelta

Afgelopen donderdag, 29 maart 2018, zijn alle leerlingen uit 5 havo met Aardrijkskunde in hun pakket op pad geweest. Ze vertrokken rond 8.30 uur met de bus richting Kampen. De fietsen gingen mee in de aanhanger.

lees verder >


29.maart.2018 HAVO/VWO

De drie musketiers in het Hof der Zotheid

Donderdag 29 maart schitterden de examenleerlingen van klas 5H/5V/6V in de musical "De drie musketiers". Het Hof der Zotheid was afgeladen, gedurende 3,5 uur werd er genoten van het spektakel met de jonge D'Artagnan, die...

lees verder >


29.maart.2018 PRO

Een beter milieu begint bij jezelf en op school!

Drie derdejaarsleerlingen van ons PRO maken zich sterk voor het milieu. De afgelopen maanden hebben Sanne Reekers, Omediya Metin en Dylan van Limbeek veel kennis opgedaan over het belang van afval scheiden.

lees verder >


29.maart.2018 VMBO

Gratis vers fruit voor de leerlingen van ons VMBO

Op onze vestiging VMBO kregen de leerlingen vandaag gratis vers fruit van de Jumbo. Sport docent Jay Kamphuis is de drijvende kracht achter het initiatief om het VMBO te veranderen in een Gezonde School.

lees verder >