Nieuws

17.april.2018 HAVO/VWO

Honorair-consul van Duitsland geeft lezing over het belang van de Duitse taal

Vandaag wordt de Duitse taal in heel Nederland in het zonnetje gezet, zo ook in Almelo. Tijdens deze Dag van de Duitse taal was de honorair-consul van Duitsland voor Overijssel en Gelderland, Ben Kuipers, te gast bij Het...

lees verder >


17.april.2018 VMBO

De gezonde schoolkatine valt in de smaak!

Vandaag is de Dag van de Gezonde Schoolkantine en dat was te merken op onze vestiging VMBO, daar heeft de kantine een ware transformatie ondergaan.

lees verder >


17.april.2018 VMBO

ISK-leerlingen dolenthousiast over Heracles avontuur

Vrijdagavond was het zover, de ISK-leerlingen mochten naar het prachtige Polman stadion van AFC Heracles in Almelo. Ze konden daar genieten van de wedstrijd tussen de lokale trots en de nummer drie van Nederland, AZ.

lees verder >


16.april.2018 HAVO/VWO

Twee Technasium teams bij de Drone Cup Finals 2018

Op vrijdag 13 april hebben twee groepen uit het derde leerjaar Technasium deelgenomen aan de landelijke finale van de 'Drone Cup Finals 2018'. Deze finale vond plaats in de Koepelhal in Tilburg en was georganiseerd door...

lees verder >


13.april.2018 VMBO

De eindexamens zijn begonnen!

Vandaag starten de praktijkexamens en theorie examens van de basis en kader leerlingen.

lees verder >


13.april.2018 HAVO/VWO

Groep uit 5VWO in de finale Bizzkidz!

De groep, bestaande uit Merle Poortier, Margot Schuiling, Jasmijn Veldhoven en Renske Zeldenrust, heeft zicht geplaatst voor de finale van de Bizzkidz (een businessgame voor scholen in Nederland en België).

lees verder >


13.april.2018 VMBO

Vmbo-leerling Bram in het zonnetje gezet door de burgemeester en de politie

Door de alertheid van tweedejaars vmbo-leerling Bram kon de politie enkele weken geleden een winkeldief oppakken. Bram zag dat het winkelpersoneel van de Plus op het Eskerplein een dief probeerde aan te houden.

lees verder >