Nieuws

14.juni.2019 HET ERASMUS

Projectweek sport en gezondheid

De projectweek van het praktijkonderwijs stond dit keer in het teken van sport en gezondheid. De hele week is aandacht besteed aan een gezonde leefstijl.

lees verder >


7.juni.2019 HET ERASMUS

Workshop streetdance en graffiti

De meeste derdejaars vmbo-leerlingen zijn deze week op werkweek naar Ameland. Donderdagmiddag zijn de derdejaars die niet meegingen naar Studio15 geweest voor workshops STREETDANCE en GRAFFITI.

lees verder >


7.juni.2019 HET ERASMUS

Wereldmarkt eerstejaars kunststroom voor het goede doel

Het is topdrukte voor het kunstonderwijs op onze mavo/havo/vwo vestiging. We sluiten de week af met de Wereldmarkt van onze brugklas kunstleerlingen.

lees verder >


6.juni.2019 HET ERASMUS

Voorbereidingen voorstelling “Moderne Kunst” in volle gang

Een half jaar lang hebben onze tweedejaars kunststroomleerlingen naar vanavond toegewerkt. Enkel met “The Greatest Showman” als inspiratie hebben de leerlingen een voorstelling gemaakt.

lees verder >


6.juni.2019 HET ERASMUS

LANCERING APP DOOR BURGEMEESTER EN DHR. TEN CATE

Tijdens de eindpresentaties van het internationale project Elastic in het Stadhuis Gemeente Almelo is de textielapp Elastic gelanceerd door burgemeester Arjen Gerritsen en dhr. Ten Cate.

 

lees verder >


6.juni.2019 HET ERASMUS

Van gitaar tot techno

Op woensdag hebben alle eerstejaars van het VMBO de workshop Van Gitaar tot Techno van DIVE gevolgd.

lees verder >


4.juni.2019 HET ERASMUS

Het kunsttorentje krijgt een jasje

En dat is een behoorlijke klus! Het inpakken van het torentje a la Christo duurde gisteren de hele dag. En vandaag is het torentje ingericht door leerlingen uit Neuenhaus (D), Zelów (PL) en Valasské Klobouky (CZ) en door een...

lees verder >