Nieuws

7.februari.2018 HET ERASMUS

Julia Bel uit 4 HAVO wint the Voice of Erasmus

Gisteravond steeg de spanning in het theater van onze vestiging HAVO/VWO, want 14 kandidaten streden om de felbegeerde titel 'the Voice of Erasmus.

lees verder >


7.februari.2018 HAVO/VWO

Bijna 170 groep 8 leerlingen bij meedoedag Technasium

De leerlingen werden aan het begin van de middag verdeeld over 6 lokalen, waar ze onder begeleiding van een Technasiumdocent en Technasiumleerlingen werkten aan een mini Technasiumproject.

lees verder >


6.februari.2018 HAVO/VWO

'Onze' Joran is de beste Quasimodo!

De felicitaties vlogen hem gisteren en vandaag om de oren, want dramadocent Joran Schuijn gaat de hoofdrol gaat spelen in de musical De klokkenluider van de Notre Dame.

lees verder >


5.februari.2018 HAVO/VWO

Eerstejaars Technasium leerlingen ontwerpen dug-out

Afgelopen week was de presentatie van het eerste project van de eerstejaars Technasium leerlingen: ontwerp een innovatieve dug-out voor Heracles.

lees verder >


2.februari.2018 HAVO/VWO

NICOLE TER LAAK UIT 6V HEEFT NU AL EEN DIPLOMA VAN DE UNIVERSITEIT TWENTE

Sinds 2016 biedt de Universiteit Twente een Pre-U Honoursprogramma aan: dit programma biedt getalenteerde 5VWO-leerlingen extra uitdaging.

lees verder >


2.februari.2018 HAVO/VWO

Erasmusleerlingen behalen 1e & 3e plaats Trendwatching project 2030

Hoe ziet Almelo eruit in 2030? Dat is wat de beleidmakers van de Gemeente Almelo zich afvragen. Om hier antwoord op te krijgen hebben ze, naast hun eigen onderzoek, ook de hulp ingeroepen van middelbare scholieren.

lees verder >


1.februari.2018 PRO

Leerlingen PRO op bezoek bij Omgekeerd bouwen

Op woensdag 31 januari stond er weer een mooi bedrijfsbezoek op de agenda voor de klas logistiek van het Praktijkonderwijs, er werd een bedrijfsbezoek gebracht aan ‘Omgekeerd bouwen’ in Tubbergen.

 

lees verder >