Nieuws

24.april.2018 VMBO

Meidenteam door naar finale zaalvoetbal in Papendal

Het meisjes zaalvoetbalteam uit klas 1 en 2 van ons VMBO heeft zich geplaatst voor de finale in Papendal op vrijdag 8 juni. Wat een mooie prestatie!

lees verder >


23.april.2018 HAVO/VWO

Technasiumleerlingen uit 4Havo en 5VWO doen mee aan de Hannover Messe Challenge

Dit jaar bestaat de Hannover Messe Challenge uit twee dagen mét een overnachting: vandaag is de Science Day op de campus van de Universiteit Twente.

lees verder >


23.april.2018 HAVO/VWO

Geslaagde editie van 'Battle of the Bands'

Op vrijdagavond werd in een afgeladen theater gekeken en geluisterd naar allerlei bands uit de derde klas. Alle bands deden erg hun best om deze muzikale strijd te winnen.

lees verder >


23.april.2018 HAVO/VWO

Leerlingen HAVO 4 bezoeken kerncentrale in Duitsland

Afgelopen vrijdagmorgen vertrokken de 4 havo-leerlingen met Duits in het pakket naar Lingen voor een bezoek aan de kerncentrale. Vanaf de Kuipersberg in Ootmarsum konden de leerlingen de centrale in het Emsland al zien...

lees verder >


20.april.2018 VMBO

Erasmusleerlingen zetten topprestaties neer tijdens Olympic Moves veldloop

Gisteren waren de regionale veldloop finales van Olympic Moves in Assen, het was een prachtige dag en onze leerlingen hebben het super gedaan.

lees verder >


20.april.2018 HAVO/VWO

Opening "science center'' van brugklasleerlingen trekt veel publiek

Woensdagavond is een tentoonstelling geopend in de bibliotheek van Almelo met 24 exhibits die ontworpen en gebouwd zijn door Technasiumleerlingen uit de brugklas.

lees verder >


18.april.2018 HAVO/VWO

Het Erasmus tweede bij finale Bizzkidz!

Vanaf januari hebben duizenden leerlingen uit Nederland en België via bizzkidz.nl aan deze educatieve competitie deelgenomen. Zij vormden een managementteam namen elke ronde online beslissingen voor hun fictieve...

lees verder >