Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


16.april.2018 HAVO/VWO

Twee Technasium teams bij de Drone Cup Finals 2018

Op vrijdag 13 april hebben twee groepen uit het derde leerjaar Technasium deelgenomen aan de landelijke finale van de 'Drone Cup Finals 2018'. Deze finale vond plaats in de Koepelhal in Tilburg en was georganiseerd door...

lees verder >


13.april.2018 VMBO

De eindexamens zijn begonnen!

Vandaag starten de praktijkexamens en theorie examens van de basis en kader leerlingen.

lees verder >


13.april.2018 HAVO/VWO

Groep uit 5VWO in de finale Bizzkidz!

De groep, bestaande uit Merle Poortier, Margot Schuiling, Jasmijn Veldhoven en Renske Zeldenrust, heeft zicht geplaatst voor de finale van de Bizzkidz (een businessgame voor scholen in Nederland en België).

lees verder >


13.april.2018 VMBO

Vmbo-leerling Bram in het zonnetje gezet door de burgemeester en de politie

Door de alertheid van tweedejaars vmbo-leerling Bram kon de politie enkele weken geleden een winkeldief oppakken. Bram zag dat het winkelpersoneel van de Plus op het Eskerplein een dief probeerde aan te houden.

lees verder >


13.april.2018 HAVO/VWO

3 en 4 Gymnasium bezoeken tragedie Andromache

Donderdag 12 april hebben klas 3 en 4 gymnasium de voorstelling Andromache bezocht in het Rabotheater in Hengelo. Een toneelstuk dat gaat over liefde.

lees verder >


12.april.2018 HAVO/VWO

Technasiumleerlingen maken plannen voor de inrichting van de binnenstad

De Gemeente Almelo is al jaren bezig met het vernieuwen van de binnenstad: er komen nieuwe stadspleinen en het water keert terug in de binnenstad.

lees verder >


11.april.2018 VMBO

Naar de halve finale van Olympic Moves zaalvoetbal!

Het team jongens klas 1 en 2 én het team meisjes klas 1 en 2 van onze vestiging VMBO hebben allebei hun voorronde zaalvoetbal gewonnen.

lees verder >