Nieuws

13.februari.2018 HAVO/VWO

Oud-kunststroom leerling geeft singer-songwriter workshop

Singer-songwriter Lotta Rasva gaf de leerlingen uit het derde jaar van de Kunststroom een workshop over het schrijven van een eigen nummer.

lees verder >


13.februari.2018 HET ERASMUS

Wie van zingen houdt, zingt mee!

Een half uur voor de start van ‘Almelo zingt Nederlands’ wordt er nog druk geoefend in het muzieklokaal van meneer Muileman. Zangeres Inge en gitarist Michel oefenen mee en alle drie hebben ze rode kleren aan.

lees verder >


12.februari.2018 HAVO/VWO

Tess, Sophie en Hannah winnen tekenwedstrijd Open Dag

Meerdere Kunststroomleerlingen in de dop hebben tijdens de Open Dag mooie, originele tekeningen gemaakt. De docenten beeldende vorming hebben een top drie selectie gemaakt van de winnaars: Tess, Sophie en Hannah.

lees verder >


9.februari.2018 HAVO/VWO

BRUGKLASLEERLINGEN DOEN INSPIRATIE OP IN NEMO

Afgelopen woensdag zijn de Technasiumleerlingen van klas 1 een dag naar Nemo in Amsterdam geweest om inspiratie op te doen voor het nieuwe project 'Science center in de bibliotheek Almelo'.

lees verder >


8.februari.2018 HAVO/VWO

GESLAAGDE MEEDOEDAG OP ONS GYMNASIUM

Ongeveer veertig groep 8 leerlingen uit Almelo en omgeving hebben gisteren kennisgemaakt met het Gymnasium.

lees verder >


8.februari.2018 HAVO/VWO

ERASMUS TECHNASIUM AWARD 2018 VAN START VOOR GROEP 8 LEERLINGEN

Er doen 54 basisschoolleerlingen mee aan deze tweede editie van de Erasmus Technasium Award 2018. Het gaat om groep 8 leerlingen van de Mare, de Bonkelaar, de Windhoek, de Weier en de Montessorischool.

lees verder >


7.februari.2018 PRO

Mediawijsheidles voor ouders op het PRO

De leerlingen van de 1e fase op ons Praktijkonderwijs hebben recentelijk een 'Week van de Mediawijsheid' gehad. En speciaal voor de ouders was er dinsdagavond 6 februari een ouderavond met als onderwerp ‘mediawijsheid’.

lees verder >