Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


23.april.2018 HAVO/VWO

Leerlingen HAVO 4 bezoeken kerncentrale in Duitsland

Afgelopen vrijdagmorgen vertrokken de 4 havo-leerlingen met Duits in het pakket naar Lingen voor een bezoek aan de kerncentrale. Vanaf de Kuipersberg in Ootmarsum konden de leerlingen de centrale in het Emsland al zien...

lees verder >


20.april.2018 VMBO

Erasmusleerlingen zetten topprestaties neer tijdens Olympic Moves veldloop

Gisteren waren de regionale veldloop finales van Olympic Moves in Assen, het was een prachtige dag en onze leerlingen hebben het super gedaan.

lees verder >


20.april.2018 HAVO/VWO

Opening "science center'' van brugklasleerlingen trekt veel publiek

Woensdagavond is een tentoonstelling geopend in de bibliotheek van Almelo met 24 exhibits die ontworpen en gebouwd zijn door Technasiumleerlingen uit de brugklas.

lees verder >


18.april.2018 HAVO/VWO

Het Erasmus tweede bij finale Bizzkidz!

Vanaf januari hebben duizenden leerlingen uit Nederland en België via bizzkidz.nl aan deze educatieve competitie deelgenomen. Zij vormden een managementteam namen elke ronde online beslissingen voor hun fictieve...

lees verder >


17.april.2018 HAVO/VWO

Honorair-consul van Duitsland geeft lezing over het belang van de Duitse taal

Vandaag wordt de Duitse taal in heel Nederland in het zonnetje gezet, zo ook in Almelo. Tijdens deze Dag van de Duitse taal was de honorair-consul van Duitsland voor Overijssel en Gelderland, Ben Kuipers, te gast bij Het...

lees verder >


17.april.2018 VMBO

De gezonde schoolkatine valt in de smaak!

Vandaag is de Dag van de Gezonde Schoolkantine en dat was te merken op onze vestiging VMBO, daar heeft de kantine een ware transformatie ondergaan.

lees verder >


17.april.2018 VMBO

ISK-leerlingen dolenthousiast over Heracles avontuur

Vrijdagavond was het zover, de ISK-leerlingen mochten naar het prachtige Polman stadion van AFC Heracles in Almelo. Ze konden daar genieten van de wedstrijd tussen de lokale trots en de nummer drie van Nederland, AZ.

lees verder >