Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


26.april.2018 HAVO/VWO

Mach Mit Mobil van het Goethe-Institut bij Het Erasmus

Afgelopen dinsdag hadden verschillende brugklassen een bijzondere Duitse les. Twee taalassistenten van het Goethe-Institut uit Rotterdam gaven les in het Duits op een speelse manier over Landkunde (kennis van land en...

lees verder >


25.april.2018 HAVO/VWO

Gedichtenwedstrijd 4 mei herdenking gewonnen door Susan en Folkert uit 4VWO

In de bibliotheek van Almelo werd vanmiddag bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de Gedichtenwedstrijd voor 4 mei. Susan Helder (4vc) is eerste geworden en Folkert Schumer (4va) heeft de tweede prijs gewonnen.

lees verder >


25.april.2018 HAVO/VWO

Snuffelen aan moderne dans met Introdans

De Tubantia kwam gisteren even kijken hoe de brugklassers op onze vestiging HAVO/VWO een choreografie instudeerden onder begeleiding van een choreograaf en dansers van dansgezelschap Introdans.

lees verder >


24.april.2018 PRO

Projectweek ZinVolle Vrijetijdsbesteding

Op onze vestiging PRO staat de hele week in het teken van ZinVolle Vrijetijdsbesteding. Van Bubbleball en Speedsoccer tot Artistiek Smijten en Gooien met Verf en Rolstoelbasketbal.

lees verder >


24.april.2018 VMBO

Meidenteam door naar finale zaalvoetbal in Papendal

Het meisjes zaalvoetbalteam uit klas 1 en 2 van ons VMBO heeft zich geplaatst voor de finale in Papendal op vrijdag 8 juni. Wat een mooie prestatie!

lees verder >


23.april.2018 HAVO/VWO

Technasiumleerlingen uit 4Havo en 5VWO doen mee aan de Hannover Messe Challenge

Dit jaar bestaat de Hannover Messe Challenge uit twee dagen mét een overnachting: vandaag is de Science Day op de campus van de Universiteit Twente.

lees verder >


23.april.2018 HAVO/VWO

Geslaagde editie van 'Battle of the Bands'

Op vrijdagavond werd in een afgeladen theater gekeken en geluisterd naar allerlei bands uit de derde klas. Alle bands deden erg hun best om deze muzikale strijd te winnen.

lees verder >