Nieuws

24.juli.2018 HAVO/VWO VMBO

Informatie over laptopgebruik op Het Erasmus

Met ingang van schooljaar 2018-2019 hebben alle leerlingen in leerjaar 1, 2, 3 en 4 van onze vestigingen VMBO en HAVO/VWO een persoonlijk device (bij voorkeur een laptop).

 

lees verder >


10.juli.2018 VMBO

We hebben de Gouden Schoolkantine Schaal!

Wat zijn we trots op onze collega’s van de vestiging VMBO, ze hebben de gouden Schoolkantine Schaal van het Voedingscentrum verdiend, een hele mooie prestatie!

lees verder >


3.juli.2018 HAVO/VWO

Zeepkist avontuur van vier 5 VWO'ers

Niels, Niek, Robin en Emily hebben afgelopen vrijdag meegedaan aan de zeepkistenrace ‘Wijk aan Zeep’.

lees verder >


3.juli.2018 HAVO/VWO

Brugklassers testen windmolenplatforms bij Marin

Afgelopen vrijdag sloten de 90 brugklasleerlingen hun eerste Technasiumjaar af bij het Maritiem Research Instituut MARIN in Wageningen.

lees verder >


29.juni.2018 HAVO/VWO

Muurschilderingen en kunst voor de Duitse gang

Als je de Duitse gang in onze vestiging HAVO/VWO betreedt waan je je even in Duitsland. Op verzoek van de Duitse sectie hebben de kunstklasleerlingen uit 3 Havo schitterende werken gemaakt en die werden gisteren feestelijk...

lees verder >


29.juni.2018 HAVO/VWO VMBO

Ook vandaag mag de vlag uit!

Het Erasmus feliciteert alle examenleerlingen die na de herkansingen alsnog zijn geslaagd! Van harte gefeliciteerd met deze mooi prestatie!

lees verder >


28.juni.2018 VMBO

Eerste Erasmix groot succes!

Maandag 25 juni was het dan zover, de eerste Erasmix op de ISK. Tijdens deze talentenjacht werd Alexandra uit MV2 unaniem tot winnares gekozen. Alexandra zong het prachtige nummer Stay van Rihanna.

lees verder >