Nieuws

22.maart.2018 PRO

Leerlingen PRO zetten zich in voor ouderen

Het invullen van de online kieswijzer heeft er toe geleid dat leerlingen vandaag hebben geholpen bij verpleeghuis Het Meulenbelt.

lees verder >


22.maart.2018 HAVO/VWO

Mayke Koopman (2VA) is een portrettekenaar in de dop

Mayke Koopman heeft een schitterende portrettekening gemaakt van Emma Watson, beter bekend als Hermelien Griffel van Harry Potter.

lees verder >


15.maart.2018 VMBO

Circus Erasmini: een waar spektakel!

Vanmorgen was het weer zover, de deuren van Circus Erasmini ging open voor het hooggeëerde publiek. De twee circusvoorstelling werden bezocht door basisschoolleerlingen uit groep 3 en 4.

lees verder >


15.maart.2018 HET ERASMUS

JULIA BEL (16) WINT TVOA 2018

Onze leerlinge Julia Bel (4havo) heeft gisteravond The Voice of Almelo 2018 gewonnen. Julia won met het nummer You have been van Sia.

lees verder >


15.maart.2018 HAVO/VWO

GYMNASIUMWEEK: DE WOENSDAG!

’s Ochtends begonnen de studenten van de studievereniging van Klassieke Talen uit Nijmegen (het Sodalicium Classicum Noviomagense) met een inleiding op toneel en op de Antigone.

lees verder >


14.maart.2018 VMBO

Het circus wordt weer opgebouwd!

De hele dag is er keihard gewerkt om Circus Erasmini op te bouwen. Het was een pittige klus voor de leerlingen, docenten en technici, want zij moesten van de sportzaal een circuspiste maken.

lees verder >


14.maart.2018 HAVO/VWO

JONG ONDERNEMEN MET DE CLICKER!

Afgelopen januari is het startsein gegeven voor de aandelenmarkt, dit als onderdeel van het project Jong Ondernemen. Zeven jonge startups, met leerlingen uit 4H, moesten potentiële aandeelhouders en een jury overtuigen om...

lees verder >