Nieuws

3.april.2018 HAVO/VWO

Havoleerlingen op fietsexcursie door de IJsseldelta

Afgelopen donderdag, 29 maart 2018, zijn alle leerlingen uit 5 havo met Aardrijkskunde in hun pakket op pad geweest. Ze vertrokken rond 8.30 uur met de bus richting Kampen. De fietsen gingen mee in de aanhanger.

lees verder >


29.maart.2018 HAVO/VWO

De drie musketiers in het Hof der Zotheid

Donderdag 29 maart schitterden de examenleerlingen van klas 5H/5V/6V in de musical "De drie musketiers". Het Hof der Zotheid was afgeladen, gedurende 3,5 uur werd er genoten van het spektakel met de jonge D'Artagnan, die...

lees verder >


29.maart.2018 PRO

Een beter milieu begint bij jezelf en op school!

Drie derdejaarsleerlingen van ons PRO maken zich sterk voor het milieu. De afgelopen maanden hebben Sanne Reekers, Omediya Metin en Dylan van Limbeek veel kennis opgedaan over het belang van afval scheiden.

lees verder >


29.maart.2018 VMBO

Gratis vers fruit voor de leerlingen van ons VMBO

Op onze vestiging VMBO kregen de leerlingen vandaag gratis vers fruit van de Jumbo. Sport docent Jay Kamphuis is de drijvende kracht achter het initiatief om het VMBO te veranderen in een Gezonde School.

lees verder >


27.maart.2018 HAVO/VWO

Een voor allen en allen voor een!

Aanstaande donderdag is het zover, dan is de examenvoorstelling “De drie musketiers” te zien in ons eigen theater.

lees verder >


26.maart.2018 VMBO

Informatieve avond over de beroepsrichtingen

Afgelopen donderdagavond was er op onze vestiging VMBO een voorlichtingsavond voor de ouders van de tweedejaars leerlingen KT en BK.

lees verder >


22.maart.2018 PRO

Leerlingen PRO zetten zich in voor ouderen

Het invullen van de online kieswijzer heeft er toe geleid dat leerlingen vandaag hebben geholpen bij verpleeghuis Het Meulenbelt.

lees verder >