Nieuws

13.april.2018 HAVO/VWO

Groep uit 5VWO in de finale Bizzkidz!

De groep, bestaande uit Merle Poortier, Margot Schuiling, Jasmijn Veldhoven en Renske Zeldenrust, heeft zicht geplaatst voor de finale van de Bizzkidz (een businessgame voor scholen in Nederland en België).

lees verder >


13.april.2018 VMBO

Vmbo-leerling Bram in het zonnetje gezet door de burgemeester en de politie

Door de alertheid van tweedejaars vmbo-leerling Bram kon de politie enkele weken geleden een winkeldief oppakken. Bram zag dat het winkelpersoneel van de Plus op het Eskerplein een dief probeerde aan te houden.

lees verder >


13.april.2018 HAVO/VWO

3 en 4 Gymnasium bezoeken tragedie Andromache

Donderdag 12 april hebben klas 3 en 4 gymnasium de voorstelling Andromache bezocht in het Rabotheater in Hengelo. Een toneelstuk dat gaat over liefde.

lees verder >


12.april.2018 HAVO/VWO

Technasiumleerlingen maken plannen voor de inrichting van de binnenstad

De Gemeente Almelo is al jaren bezig met het vernieuwen van de binnenstad: er komen nieuwe stadspleinen en het water keert terug in de binnenstad.

lees verder >


11.april.2018 VMBO

Naar de halve finale van Olympic Moves zaalvoetbal!

Het team jongens klas 1 en 2 én het team meisjes klas 1 en 2 van onze vestiging VMBO hebben allebei hun voorronde zaalvoetbal gewonnen.

lees verder >


9.april.2018 HAVO/VWO

WANTED!

Ongeveer 60 vwo 4 leerlingen luisterden maandag 9 april aandachtig naar de lezing van Lena Hach. De jonge Duitse jeugdboekenschrijfster is door het Goethe-Instituut gevraagd om op diverse scholen in Nederland uit haar...

lees verder >


4.april.2018 HAVO/VWO

Een en al winnaars bij de Erasmus Technasium Award

De afgelopen maanden hebben 54 leerlingen van de Mare, de Weier, de Bonkelaar, de Windhoek en de Montessorischool keihard gewerkt aan een Technasium opdracht voor het high tech bedrijf VDL ETG.

lees verder >