Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


3.juli.2018 HAVO/VWO

Brugklassers testen windmolenplatforms bij Marin

Afgelopen vrijdag sloten de 90 brugklasleerlingen hun eerste Technasiumjaar af bij het Maritiem Research Instituut MARIN in Wageningen.

lees verder >


29.juni.2018 HAVO/VWO

Muurschilderingen en kunst voor de Duitse gang

Als je de Duitse gang in onze vestiging HAVO/VWO betreedt waan je je even in Duitsland. Op verzoek van de Duitse sectie hebben de kunstklasleerlingen uit 3 Havo schitterende werken gemaakt en die werden gisteren feestelijk...

lees verder >


29.juni.2018 HAVO/VWO VMBO

Ook vandaag mag de vlag uit!

Het Erasmus feliciteert alle examenleerlingen die na de herkansingen alsnog zijn geslaagd! Van harte gefeliciteerd met deze mooi prestatie!

lees verder >


28.juni.2018 VMBO

Eerste Erasmix groot succes!

Maandag 25 juni was het dan zover, de eerste Erasmix op de ISK. Tijdens deze talentenjacht werd Alexandra uit MV2 unaniem tot winnares gekozen. Alexandra zong het prachtige nummer Stay van Rihanna.

lees verder >


26.juni.2018 VMBO PRO

Vele handen maken licht werk

Vanmorgen zijn de VMBO-leerlingen uit 3HBR-bb naar onze vestiging PRO getogen om daar samen met de leerlingen van de vestiging Praktijkonderwijs aan de slag te gaan voor het afscheid van Rieks Schoenmaker, de voorzitter van...

lees verder >


22.juni.2018 HAVO/VWO

Zeer geslaagde muziekmarkt 3e kunstklas

De leerlingen uit de 3e kunstklassen zijn dit schooljaar bezig geweest met muziek en film. Ze hebben in bandjes hun eigen nummer geschreven en opgenomen in een studio.

lees verder >


21.juni.2018 HAVO/VWO

Impressionistische kunst voor de vestigingsdirecteur

De lege witte wanden in het kantoor van vestigingsdirecteur Wiko Veenvliet schreeuwden om kleur. En wat is er mooier dan schilderijen aan de wand gemaakt door onze eigen leerlingen.

lees verder >