Nieuws

4.oktober.2018 HAVO/VWO

Samen naar Soldaat van Oranje

In aanloop naar het bezoek aan Soldaat van Oranje bezocht de 90-jarige mevrouw Verweij-Bol onze school. Ze vertelde leerlingen uit de dramaklas over de Tweede Wereldoorlog.

lees verder >


27.september.2018 HAVO/VWO

Derde ontmoeting Europees project Elastic in Tsjechië

Voor de 3e keer kwamen de deelnemende leerlingen uit Almelo, Neuenhaus (D), Zelów (PL) en Valassky Klobouky (CZ) bijeen om de resultaten van hun onderzoek te presenteren en met elkaar van gedachten te wisselen over de...

lees verder >


25.september.2018 HAVO/VWO VMBO

Met 16 leerlingen naar het NFFS

Gisteren heeft onze school voor de 3e keer mee aan het Nationaal Filmfestival voor Scholieren. Helaas zijn onze leerlingen niet in de prijzen gevallen, maar ze hebben een onvergetelijke dag gehad.

lees verder >


20.september.2018 HAVO/VWO

VIER 5 VWO-ERS STARTEN MET PRE-UNIVERSITY!

Vanmiddag zijn Folkert Schumer, Paul Thöni, Thyra Hogervorst en Naomi Spier begonnen aan het honoursprogramma Pre-U van de Universiteit Twente.

lees verder >


20.september.2018 HAVO/VWO

Ochtend vol textiel voor de derde klas

Vanmorgen zijn er meer dan 62 Technasium-leerlingen uit de derde klas naar Enschede geweest. De komende weken werken zij aan een project voor Stichting TexPlus: ze moeten een nieuw product bedenken waarin gerecyclede textiel...

lees verder >


20.september.2018 VMBO

Kom lunchen of dineren in restaurant Op Smaak

Vanaf donderdag 27 september kunt u weer dineren in ons restaurant! Komend schooljaar kunt u weer genieten van heerlijke vierengangendiners, daarnaast wordt er regelmatig op dinsdag- en woensdagmiddag een lunch geserveerd.

lees verder >


5.september.2018 VMBO

Het Erasmus VMBO is een Gezonde School!

Wat een mooie start van het nieuwe schooljaar, onze vestiging VMBO mag zich de komende drie jaar Gezonde School noemen!

lees verder >