Nieuws

4.december.2018 HET ERASMUS

Het Erasmus blaast MAVO in Almelo nieuw leven in

Vandaag uitgebreid aandacht in de Tubantia voor onze nieuwe MAVO. Vanaf aankomend schooljaar 2019-2020 maakt de MAVO deel uit van onze vestiging HAVO/VWO.

lees verder >


4.december.2018 VMBO

Sponsorloop voor de voedselbank

“Wij gaan samen lopen voor de voedselbank!” Op vrijdag 21 december is er van 9.00 uur tot 13.00 uur een sponsorloop voor alle leerlingen van onze vestiging VMBO.

lees verder >


1.december.2018 HAVO/VWO

3e klassers havo/vwo in Gronau

Zowel donderdag als vrijdag bezochten leerlingen van Het Erasmus de grensstad Gronau. Ze brachten een bezoek aan het Rock 'n Pop Museum of aan Urenco.

lees verder >


30.november.2018 VMBO

Oefenen voor het circus en Olympic Moves

En ook deze vrijdagmiddag zijn er volop sportactiviteiten op onze vestiging VMBO. Sinds de herfstvakantie wordt er al weer geoefend voor Circus Erasmini en Olympic Moves.

lees verder >


30.november.2018 HAVO/VWO

Technasiumleerlingen volgen inspiratiesessie van Andre Kuipers

Astronaut André Kuipers vertelde op donderdagmorgen over ruimtevaart, ISS, samenwerking, duurzaamheid op onze planeet en de toekomst. De ruimtevaarder kwam naar het Theaterhotel in Almelo en sprak voor vijfhonderd leerlingen...

lees verder >


30.november.2018 VMBO

Badminton toernooi voor de derdejaars

Deze vrijdagmorgen stond voor alle derdejaars vmbo-leerlingen in het teken van badminton.

lees verder >


27.november.2018 VMBO

Kennis maken met Het Erasmus VMBO en vooral veel zelf doen!

Vandaag hebben zo’n 360 basisschoolleerlingen uit Almelo en Wierden ons VMBO bezocht. Morgen is de tweede meedoedag voor groep 8 leerlingen. Dan komen er zo’n 310 leerlingen uit Almelo, Aadorp, Vriezenveen en Vroomshoop...

lees verder >