Nieuws

25.april.2018 HAVO/VWO

Gedichtenwedstrijd 4 mei herdenking gewonnen door Susan en Folkert uit 4VWO

In de bibliotheek van Almelo werd vanmiddag bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de Gedichtenwedstrijd voor 4 mei. Susan Helder (4vc) is eerste geworden en Folkert Schumer (4va) heeft de tweede prijs gewonnen.

lees verder >


25.april.2018 HAVO/VWO

Snuffelen aan moderne dans met Introdans

De Tubantia kwam gisteren even kijken hoe de brugklassers op onze vestiging HAVO/VWO een choreografie instudeerden onder begeleiding van een choreograaf en dansers van dansgezelschap Introdans.

lees verder >


24.april.2018 PRO

Projectweek ZinVolle Vrijetijdsbesteding

Op onze vestiging PRO staat de hele week in het teken van ZinVolle Vrijetijdsbesteding. Van Bubbleball en Speedsoccer tot Artistiek Smijten en Gooien met Verf en Rolstoelbasketbal.

lees verder >


24.april.2018 VMBO

Meidenteam door naar finale zaalvoetbal in Papendal

Het meisjes zaalvoetbalteam uit klas 1 en 2 van ons VMBO heeft zich geplaatst voor de finale in Papendal op vrijdag 8 juni. Wat een mooie prestatie!

lees verder >


23.april.2018 HAVO/VWO

Technasiumleerlingen uit 4Havo en 5VWO doen mee aan de Hannover Messe Challenge

Dit jaar bestaat de Hannover Messe Challenge uit twee dagen mét een overnachting: vandaag is de Science Day op de campus van de Universiteit Twente.

lees verder >


23.april.2018 HAVO/VWO

Geslaagde editie van 'Battle of the Bands'

Op vrijdagavond werd in een afgeladen theater gekeken en geluisterd naar allerlei bands uit de derde klas. Alle bands deden erg hun best om deze muzikale strijd te winnen.

lees verder >


23.april.2018 HAVO/VWO

Leerlingen HAVO 4 bezoeken kerncentrale in Duitsland

Afgelopen vrijdagmorgen vertrokken de 4 havo-leerlingen met Duits in het pakket naar Lingen voor een bezoek aan de kerncentrale. Vanaf de Kuipersberg in Ootmarsum konden de leerlingen de centrale in het Emsland al zien...

lees verder >