Nieuws

24.juni.2019 HET ERASMUS

Windmolenplatforms testen bij Marin

Ook dit jaar mochten alle brugklassers hun windmolenplatform weer testen bij Marin in Wageningen. De afgelopen acht weken hebben de leerlingen schaalmodellen ontworpen, getest in het zwembadje op school, aangepast, opnieuw...

lees verder >


14.juni.2019 HET ERASMUS

3GVA HEEFT RONDLEIDING TWENCE GEWONNEN MET HET ERASMUS SCHOON

De afgelopen maanden mochten alle klassen van de vestiging mavo/havo/vwo nadenken over oplossingen zodat leerlingen hun afval tijdens de pauzes makkelijker kunnen weggooien. 3GVA kwam met simpele en vooral realistische...

lees verder >


14.juni.2019 HET ERASMUS

Projectweek sport en gezondheid

De projectweek van het praktijkonderwijs stond dit keer in het teken van sport en gezondheid. De hele week is aandacht besteed aan een gezonde leefstijl.

lees verder >


12.juni.2019 HET ERASMUS

Felicitaties voor alle geslaagden

Van harte gefeliciteerd! Super dat jullie geslaagd zijn! Met trots maken we de namen bekend van de leerlingen die geslaagd op onze vestigingen vmbo en mavo/havo/vwo.

lees verder >


7.juni.2019 HET ERASMUS

Workshop streetdance en graffiti

De meeste derdejaars vmbo-leerlingen zijn deze week op werkweek naar Ameland. Donderdagmiddag zijn de derdejaars die niet meegingen naar Studio15 geweest voor workshops STREETDANCE en GRAFFITI.

lees verder >


7.juni.2019 HET ERASMUS

Wereldmarkt eerstejaars kunststroom voor het goede doel

Het is topdrukte voor het kunstonderwijs op onze mavo/havo/vwo vestiging. We sluiten de week af met de Wereldmarkt van onze brugklas kunstleerlingen.

lees verder >


6.juni.2019 HET ERASMUS

Voorbereidingen voorstelling “Moderne Kunst” in volle gang

Een half jaar lang hebben onze tweedejaars kunststroomleerlingen naar vanavond toegewerkt. Enkel met “The Greatest Showman” als inspiratie hebben de leerlingen een voorstelling gemaakt.

lees verder >