Nieuws

17.januari.2019 VMBO PRO

Necon vakwedstrijden in Oldenzaal

Vandaag zijn de Culinaire Vakwedstrijden voor vmbo- en pro-leerlingen bij het Twents Carmel College in Oldenzaal (locatie VMBO). Aan deze regionale wedstrijd doen vijf vmbo-leerlingen en twee pro-leerlingen mee.

lees verder >


16.januari.2019 HAVO/VWO

Erasmus Technasium Experience van start voor basisschoolleerlingen

In totaal 80 leerlingen van basisscholen Obs de Weier, Almelose Montessorischool, PC Basisschool De Mare, Obs de Bonkelaar, St Stephanus en Obs De Windhoek zijn op dinsdag 15 en woensdag 16 januari van start gegaan met de...

lees verder >


15.januari.2019 VMBO

Nieuwe energiezuinige zaagmachine voor BWI

In het technieklokaal van BWI staat sinds deze week een gloednieuwe computergestuurde zaagmachine. De machine is energiezuinig, geluidsarm en door zijn precieze berekeningen bespaar je hout!

lees verder >


15.januari.2019 HAVO/VWO

Kom naar het Winterconcert

Op donderdag 24 januari vindt het winterconcert plaats op onze vestiging HAVO/VWO. Om 19.30 uur start het concert in het theater 'Hof der Zotheid".

lees verder >


10.januari.2019 HET ERASMUS

Audities the Voice of Het Erasmus

Ben jij een zangtalent en leerling op Het Erasmus? Meld je dan aan voor de audities voor de the Voice of Het Erasmus die plaatsvinden op dinsdag 22 januari op de vestiging HAVO/VWO.

lees verder >


21.december.2018 VMBO

VMBO haalt 4500 euro op voor de voedselbank

Even leek het slechte weer roet in het eten te gooien, maar de wintersponsorloop van onze vestiging VMBO was ondanks de stromende regen een groot succes.

lees verder >


20.december.2018 HAVO/VWO

Excursie 5vwo naar Kalkriese en Osnabrück

Op woensdag 19 december ging er al vroeg een bus richting Duitsland. Leerlingen uit vwo 5 met Duits en/of Latijn in het profiel bezochten het museum Kalkriese.

lees verder >