Nieuws

29.juni.2018 HAVO/VWO VMBO

Ook vandaag mag de vlag uit!

Het Erasmus feliciteert alle examenleerlingen die na de herkansingen alsnog zijn geslaagd! Van harte gefeliciteerd met deze mooi prestatie!

lees verder >


28.juni.2018 VMBO

Eerste Erasmix groot succes!

Maandag 25 juni was het dan zover, de eerste Erasmix op de ISK. Tijdens deze talentenjacht werd Alexandra uit MV2 unaniem tot winnares gekozen. Alexandra zong het prachtige nummer Stay van Rihanna.

lees verder >


26.juni.2018 VMBO PRO

Vele handen maken licht werk

Vanmorgen zijn de VMBO-leerlingen uit 3HBR-bb naar onze vestiging PRO getogen om daar samen met de leerlingen van de vestiging Praktijkonderwijs aan de slag te gaan voor het afscheid van Rieks Schoenmaker, de voorzitter van...

lees verder >


22.juni.2018 HAVO/VWO

Zeer geslaagde muziekmarkt 3e kunstklas

De leerlingen uit de 3e kunstklassen zijn dit schooljaar bezig geweest met muziek en film. Ze hebben in bandjes hun eigen nummer geschreven en opgenomen in een studio.

lees verder >


21.juni.2018 HAVO/VWO

Impressionistische kunst voor de vestigingsdirecteur

De lege witte wanden in het kantoor van vestigingsdirecteur Wiko Veenvliet schreeuwden om kleur. En wat is er mooier dan schilderijen aan de wand gemaakt door onze eigen leerlingen.

lees verder >


21.juni.2018 VMBO

Muziek, zang, dans, soundmix, acrobatiek tijdens Erasmix

ERASMIX is een open podium voor alle leerlingen van de ISK. Aanstaande maandag 25 juni is het zover. Van 10:20 tot 11:30 uur in de kantine van ISK Het Erasmus zijn er optredens uit alle klassen.

lees verder >


20.juni.2018 HAVO/VWO

De wereldmarkt van de 1e kunstklassen was een groot succes!

De verkoop van armbandjes, onderzetters, het vlechten van haren, ijsjes, wafels, Japanse misosoep en veel meer heeft een bedrag van € 812,80 opgeleverd voor Unicef.

lees verder >