Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


15.januari.2019 HAVO/VWO

Kom naar het Winterconcert

Op donderdag 24 januari vindt het winterconcert plaats op onze vestiging HAVO/VWO. Om 19.30 uur start het concert in het theater 'Hof der Zotheid".

lees verder >


10.januari.2019 HET ERASMUS

Audities the Voice of Het Erasmus

Ben jij een zangtalent en leerling op Het Erasmus? Meld je dan aan voor de audities voor de the Voice of Het Erasmus die plaatsvinden op dinsdag 22 januari op de vestiging HAVO/VWO.

lees verder >


21.december.2018 VMBO

VMBO haalt 4500 euro op voor de voedselbank

Even leek het slechte weer roet in het eten te gooien, maar de wintersponsorloop van onze vestiging VMBO was ondanks de stromende regen een groot succes.

lees verder >


20.december.2018 HAVO/VWO

Excursie 5vwo naar Kalkriese en Osnabrück

Op woensdag 19 december ging er al vroeg een bus richting Duitsland. Leerlingen uit vwo 5 met Duits en/of Latijn in het profiel bezochten het museum Kalkriese.

lees verder >


18.december.2018 HAVO/VWO

Post van de kerstman

De brief van Père Noël lag al bij een van de leerlingen in de brievenbus.

lees verder >


14.december.2018 HET ERASMUS

Mayke uit 3VWO maakt winnende kerstkaart

Dit jaar heeft Mayke Koopmans uit 3VB de jaarlijks terugkerende kerstkaart wedstrijd gewonnen. Zij won de wedstrijd met een schitterende illustratie van een ijsvogel.

lees verder >


14.december.2018 VMBO

Feestelijk kerstgala bovenbouw VMBO in Hof88

Donderdagavond 13 december was het dan zo ver: het kerstgala voor de derde- en vierdejaars leerlingen. Maar liefst 100 leerlingen waren hierbij aanwezig en ze zagen er allemaal fantastisch uit!

lees verder >