Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


26.januari.2019 HAVO/VWO

Almelo meets Neuenhaus

In het kader van het Europese Erasmus+ project „Elastic“ hebben zeven leerlingen van het Erasmus (uit 6 VWO en 4 HAVO) samen met de Duitse delegatie van het Lise-Meitner-Gymnasium in Neuenhaus een voorstelling van de musical...

lees verder >


23.januari.2019 HAVO/VWO

Prijsvraag Open Dag bij beeldende vorming

De potentiële leerlingen die afgelopen zaterdag massaal naar de Open Dag kwamen op onze vestiging MAVO/HAVO/VWO, konden in het beeldende vorming lokaal meedoen aan een prijsvraag.

lees verder >


22.januari.2019 VMBO

VMBO-leerlingen in de prijzen bij de NeCON vakwedstrijden

Op donderdag 17 januari 2019 zijn er op het Twents Carmel College te Oldenzaal, de jaarlijkse Kook- en Bakwedstrijden voor de leerlingen van het Praktijkonderwijs en het VMBO gehouden. VMBO-leerlingen Dominic van de...

lees verder >


21.januari.2019 HET ERASMUS

OOK ZO NIEUWSGIERIG NAAR ONS 'NIEUWE' SCHOOLGEBOUW?

Bekijk dan de artist impression gemaakt door Roy van Mechelen van MIJN ARCHITECT. Zijn architectenbureau is verantwoordelijk voor de renovatie van het historische schoolgebouw aan de Sluiskade Zuidzijde 119.

lees verder >


17.januari.2019 VMBO PRO

Necon vakwedstrijden in Oldenzaal

Vandaag zijn de Culinaire Vakwedstrijden voor vmbo- en pro-leerlingen bij het Twents Carmel College in Oldenzaal (locatie VMBO). Aan deze regionale wedstrijd doen vijf vmbo-leerlingen en twee pro-leerlingen mee.

lees verder >


16.januari.2019 HAVO/VWO

Erasmus Technasium Experience van start voor basisschoolleerlingen

In totaal 80 leerlingen van basisscholen Obs de Weier, Almelose Montessorischool, PC Basisschool De Mare, Obs de Bonkelaar, St Stephanus en Obs De Windhoek zijn op dinsdag 15 en woensdag 16 januari van start gegaan met de...

lees verder >


15.januari.2019 VMBO

Nieuwe energiezuinige zaagmachine voor BWI

In het technieklokaal van BWI staat sinds deze week een gloednieuwe computergestuurde zaagmachine. De machine is energiezuinig, geluidsarm en door zijn precieze berekeningen bespaar je hout!

lees verder >