Nieuws

9.november.2018 HAVO/VWO

EUREGIO YOUTH BATTLE IN AHAUS

Gisteren, donderdag 8 november, heeft Ivan Ouderkerk uit 6VWO namens onze school deelgenomen aan de Euregio Youth Battle in het Duitse Ahaus.

lees verder >


8.november.2018 VMBO

JULIAN SLOTS UIT 2KGT WERELDKAMPIOEN KICKBOKSEN

Julian, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

lees verder >


8.november.2018 VMBO

Derde editie Almelo zingt Nederlands

Na een succesvolle 1e en 2e editie van ‘Almelo zingt Nederlands’ afgelopen schooljaar wordt er op vrijdag 16 november weer een muzikale bijeenkomst georganiseerd. Kom je ook?

lees verder >


16.oktober.2018 HAVO/VWO

Vierdeklassers naar Wittenberg

Elf leerlingen uit 4 HAVO en 4 VWO zijn maandag aan een spannend avontuur begonnen: een week in een Duits gastgezin, naar een Duitse school en contacten met Duitse scholieren.

lees verder >


11.oktober.2018 HAVO/VWO

Bijzondere nominatie voor docent Martie Kwaks

Docent scheikunde Martie Kwaks was genomineerd door de Koninklijke Nederlandse Chemie Vereniging voor de onderwijsprijs ‘Gouden docent van het jaar’.

lees verder >


4.oktober.2018 HAVO/VWO

Samen naar Soldaat van Oranje

In aanloop naar het bezoek aan Soldaat van Oranje bezocht de 90-jarige mevrouw Verweij-Bol onze school. Ze vertelde leerlingen uit de dramaklas over de Tweede Wereldoorlog.

lees verder >


27.september.2018 HAVO/VWO

Derde ontmoeting Europees project Elastic in Tsjechië

Voor de 3e keer kwamen de deelnemende leerlingen uit Almelo, Neuenhaus (D), Zelów (PL) en Valassky Klobouky (CZ) bijeen om de resultaten van hun onderzoek te presenteren en met elkaar van gedachten te wisselen over de...

lees verder >