Nieuws

13.december.2018 VMBO

Tweedejaars VMBO naar Münster

Woensdag zijn alle tweedejaars een dagje naar de Duitse stad Münster geweest. De hele stad was ondergedompeld in de kerstsfeer. Er waren in totaal vijf kerstmarkten, die uiteraard ook door de leerlingen bezocht werden.

lees verder >


11.december.2018 PRO

Gastles over verf tijdens de Techniekdag

Op maandag 10 december hebben de leerlingen van de Techniekdag een gastles gekregen van Van Wijhe verffabriek uit Zwolle. De maandag staat op onze vestiging PRO in het teken van techniek.

lees verder >


6.december.2018 HAVO/VWO

Reportage over de Ontdek High Tech week

Tijdens de Ontdek High Tech week op onze vestiging HAVO/VWO kwam Aavisie langs om een reportage te maken. In de reportage een interview met een van onze leerlingen, Natascha Nijkamp uit 5 HAVO, ze vertelt enthousiast over de...

lees verder >


4.december.2018 HET ERASMUS

Het Erasmus blaast MAVO in Almelo nieuw leven in

Vandaag uitgebreid aandacht in de Tubantia voor onze nieuwe MAVO. Vanaf aankomend schooljaar 2019-2020 maakt de MAVO deel uit van onze vestiging HAVO/VWO.

lees verder >


4.december.2018 VMBO

Sponsorloop voor de voedselbank

“Wij gaan samen lopen voor de voedselbank!” Op vrijdag 21 december is er van 9.00 uur tot 13.00 uur een sponsorloop voor alle leerlingen van onze vestiging VMBO.

lees verder >


1.december.2018 HAVO/VWO

3e klassers havo/vwo in Gronau

Zowel donderdag als vrijdag bezochten leerlingen van Het Erasmus de grensstad Gronau. Ze brachten een bezoek aan het Rock 'n Pop Museum of aan Urenco.

lees verder >


30.november.2018 VMBO

Oefenen voor het circus en Olympic Moves

En ook deze vrijdagmiddag zijn er volop sportactiviteiten op onze vestiging VMBO. Sinds de herfstvakantie wordt er al weer geoefend voor Circus Erasmini en Olympic Moves.

lees verder >