Nieuws

14.december.2018 VMBO

Feestelijk kerstgala bovenbouw VMBO in Hof88

Donderdagavond 13 december was het dan zo ver: het kerstgala voor de derde- en vierdejaars leerlingen. Maar liefst 100 leerlingen waren hierbij aanwezig en ze zagen er allemaal fantastisch uit!

lees verder >


13.december.2018 VMBO

Naar de musical Soldaat van Oranje

Woensdag 12 december zijn 150 derdejaars vmbo-leerlingen en enkele vierdejaars vmbo-leerlingen, onder begeleiding van 14 docenten, naar de musical Soldaat van Oranje geweest.

lees verder >


13.december.2018 VMBO

Tweedejaars VMBO naar Münster

Woensdag zijn alle tweedejaars een dagje naar de Duitse stad Münster geweest. De hele stad was ondergedompeld in de kerstsfeer. Er waren in totaal vijf kerstmarkten, die uiteraard ook door de leerlingen bezocht werden.

lees verder >


11.december.2018 PRO

Gastles over verf tijdens de Techniekdag

Op maandag 10 december hebben de leerlingen van de Techniekdag een gastles gekregen van Van Wijhe verffabriek uit Zwolle. De maandag staat op onze vestiging PRO in het teken van techniek.

lees verder >


6.december.2018 HAVO/VWO

Reportage over de Ontdek High Tech week

Tijdens de Ontdek High Tech week op onze vestiging HAVO/VWO kwam Aavisie langs om een reportage te maken. In de reportage een interview met een van onze leerlingen, Natascha Nijkamp uit 5 HAVO, ze vertelt enthousiast over de...

lees verder >


4.december.2018 HET ERASMUS

Het Erasmus blaast MAVO in Almelo nieuw leven in

Vandaag uitgebreid aandacht in de Tubantia voor onze nieuwe MAVO. Vanaf aankomend schooljaar 2019-2020 maakt de MAVO deel uit van onze vestiging HAVO/VWO.

lees verder >


4.december.2018 VMBO

Sponsorloop voor de voedselbank

“Wij gaan samen lopen voor de voedselbank!” Op vrijdag 21 december is er van 9.00 uur tot 13.00 uur een sponsorloop voor alle leerlingen van onze vestiging VMBO.

lees verder >