Nieuws

6.december.2018 HAVO/VWO

Reportage over de Ontdek High Tech week

Tijdens de Ontdek High Tech week op onze vestiging HAVO/VWO kwam Aavisie langs om een reportage te maken. In de reportage een interview met een van onze leerlingen, Natascha Nijkamp uit 5 HAVO, ze vertelt enthousiast over de...

lees verder >


4.december.2018 HET ERASMUS

Het Erasmus blaast MAVO in Almelo nieuw leven in

Vandaag uitgebreid aandacht in de Tubantia voor onze nieuwe MAVO. Vanaf aankomend schooljaar 2019-2020 maakt de MAVO deel uit van onze vestiging HAVO/VWO.

lees verder >


4.december.2018 VMBO

Sponsorloop voor de voedselbank

“Wij gaan samen lopen voor de voedselbank!” Op vrijdag 21 december is er van 9.00 uur tot 13.00 uur een sponsorloop voor alle leerlingen van onze vestiging VMBO.

lees verder >


1.december.2018 HAVO/VWO

3e klassers havo/vwo in Gronau

Zowel donderdag als vrijdag bezochten leerlingen van Het Erasmus de grensstad Gronau. Ze brachten een bezoek aan het Rock 'n Pop Museum of aan Urenco.

lees verder >


30.november.2018 VMBO

Oefenen voor het circus en Olympic Moves

En ook deze vrijdagmiddag zijn er volop sportactiviteiten op onze vestiging VMBO. Sinds de herfstvakantie wordt er al weer geoefend voor Circus Erasmini en Olympic Moves.

lees verder >


30.november.2018 HAVO/VWO

Technasiumleerlingen volgen inspiratiesessie van Andre Kuipers

Astronaut André Kuipers vertelde op donderdagmorgen over ruimtevaart, ISS, samenwerking, duurzaamheid op onze planeet en de toekomst. De ruimtevaarder kwam naar het Theaterhotel in Almelo en sprak voor vijfhonderd leerlingen...

lees verder >


30.november.2018 VMBO

Badminton toernooi voor de derdejaars

Deze vrijdagmorgen stond voor alle derdejaars vmbo-leerlingen in het teken van badminton.

lees verder >