Nieuws

17.oktober.2019 HET ERASMUS

WEEK VAN DE MEDIAWIJSHEID - 8 T/M 15 NOVEMBER

Lessen 'Mediawijsheid' zijn belangrijk. Vandaar dat specialist Digitale Geletterdheid van Het Erasmus, Stephanie van den Kieboom, deze lessen met veel plezier geeft op alle niveaus en in alle leerjaren van Het Erasmus.

lees verder >


17.oktober.2019 HET ERASMUS

Wat doen de ontwikkelingen in het Midden-Oosten met onze leerlingen op de isk

Een bijdrage van isk-docent Henk Muileman over deze verwarrende tijden.

lees verder >


11.oktober.2019 HET ERASMUS

Gratis voorstelling over de online belevingswereld van jongeren

Tijdens de Week van de Mediawijsheid (8 t/m 15 november) speelt theatergroep Playback op maandagavond 11 november de voorstelling ‘Like me’ in de bibliotheek. Deze voorstelling is vooral geschikt voor ouders!

lees verder >


11.oktober.2019 HET ERASMUS

Coming Out Day 2019

Op Het Erasmus wappert de regenboogvlag op Coming Out Day. We vinden het heel belangrijk dat iedereen voor zijn/haar geaardheid uit durft te komen!

lees verder >


8.oktober.2019 HET ERASMUS

ISK leerlingen en docenten smullen bij Heracles!

Dinsdag 1 oktober waren zij uitgenodigd door Asito om op Erve Asito mee te mogen doen aan het Nationale Integratie Diner. Een landelijk initiatief van Asito omdat dit Almelose bedrijf meer dan 100 nationaliteiten in dienst...

lees verder >


27.juni.2019 HET ERASMUS

Opgepast: niet meer appen op de fiets

Je krijgt vanaf aanstaande maandag een bekeuring als je tijdens het fietsen je mobiel in de hand hebt. Een appje versturen kan je dan 95 euro kosten. Dus pas op en laat je mobiel in je jas of tas als je fietst!

lees verder >


26.juni.2019 HET ERASMUS

Feestelijke opening Kanaalschool Zuid!

Afgelopen maandag is samen met de toekomstige mavo/havo-leerlingen het schoolgebouw geopend! Leerlinge Tess heeft samen met wethouder Alex Langius de oranje Erasmusvlag gehesen.

lees verder >