Nieuws

16.maart.2020 HET ERASMUS STICKY

Informatie over coronavirus

We willen u als ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij als school omgaan met de situatie omtrent het coronavirus. We houden u op de hoogte door middel van brieven en via onze website:

lees verder >


27.maart.2020 HET ERASMUS

Leerlingen, we zijn er voor jullie!

Onderwijs op afstand, een leeg schoolgebouw, lege klaslokalen en docenten die net als alle leerlingen voornamelijk vanuit huis werken.

 

lees verder >


25.maart.2020 HET ERASMUS

Itslearning en Magister overbelast!

Doordat alle scholen in heel Nederland gesloten zijn, worden online programma’s zoals Itslearning en Magister extra belast. Dit kan leiden tot traag werkende programma’s of zelfs storingen. Itslearning werkt hard aan het...

lees verder >


19.maart.2020 HET ERASMUS

The Voice of Almelo afgelast!

Hieronder de tekst van het bericht op de Facebook pagina van The Voice of Almelo:

Ook The Voice of Almelo, die gepland stond op woensdag 15 april, gaat helaas niet door. Op dit moment is het moeilijk in te schatten wanneer...

lees verder >


18.maart.2020 HET ERASMUS

Tevredenheidsenquêtes

Begin maart heeft Het Erasmus tevredenheidsenquêtes uitgezet onder leerlingen en ouder(s)/verzorger(s). Hiervoor heeft een aantal ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen een link gekregen via de mail.

lees verder >


13.maart.2020 HET ERASMUS

€650 VOOR DE ALMELOOPERS!!

De leerlingen uit klas 2 havo/vwo (met Ondernemend Burgerschap) mochten zich dit schooljaar weer inzetten voor het bekende Broodjesproject. Nieuw was dat er drie gastlessen waren tijdens dit project.

lees verder >


12.maart.2020 HET ERASMUS

Kimberley mag lasdiploma halen bij SMEOT

Kimberley-Claire Fransen zit in het vierde jaar van het vmbo (PIE) en volgt laslessen bij Vakschool SMEOT in Hengelo. Een mooi voorbeeld van Sterk Techniekonderwijs!

lees verder >


12.maart.2020 HET ERASMUS

Isk-leerlingen naar halve finale Vakkanjers

Op dinsdag 17 maart presenteren vier isk-leerlingen hun ideeën om de jeugd meer te laten bewegen. De leerlingen strijden bij ROC Aventus te Apeldoorn om een plek in de finale van Vakkanjers.

lees verder >