Ons extra aanbod

Het Erasmus is een scholengemeenschap die leerlingen veel te bieden heeft. We hebben breed aanbod opleidingen, te weten PRO, VMBO, HAVO, VWO en Gymnasium met een goede leerlingenbegeleiding.

Maar... we hebben méér! 

We hebben een aantal zaken die bijzonder zijn en waarin we in en om Almelo uniek zijn!

  • Ben jij die leerling met ambities, met toekomstplannen? Je weet dat je verder wilt leren - misschien nog niet in welke richting - maar je gaat ervoor? Je wilt naar het HBO, maar je hebt iets meer tijd nodig? Dan is de MAVO Plus op jouw lijf geschreven!
  • Weet jij nu al zo’n beetje dat je later als technisch vakman of vakvrouw aan de slag wilt en zie je er best een beetje tegen op om eerst twee jaar voornamelijk met theorievakken bezig te zijn? Geen nood, voor jou heeft Het Erasmus de Vakkencarrousel.
  • Sport je graag dan is de Sportstroom écht iets voor jou! Je krijgt extra sportlessen en zelfs een automatische toelating tot het CIOS is mogelijk.
  • We hebben ook de Kunststroom in een prachtig nieuw onderkomen, het Artium. De Kunststroom is echt supergaaf als je geïnteresseerd bent in kunst, theater, muziek en/of dans.
  • Vind jij het leuk om de wereld om je heen te ontdekken, ben je creatief in het bedenken van oplossingen en nieuwsgierig aangelegd, dan is het Technasium het helemaal voor jou.

Genoeg mogelijkheden dus om je voor te bereiden op je toekomst!