Informatieavonden voor ouder(s) en/of verzorger(s)

                                     

Op maandag 20 november vindt de informatieavond voor ouder(s)/verzorger(s) plaats op onze vestiging HAVO/VWO en een week later, op maandag 27 november, op onze vestiging VMBO.

Ouder(s) en/of verzorger(s) van leerlingen uit groep 8 zijn dan van harte uitgenodigd om zich uitgebreid te laten informeren over de vele mogelijkheden die Het Erasmus biedt. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur.

Heeft u daarvoor al vragen over onze vestiging HAVO/VWO neem dan contact op met mevrouw M. Brokkelman via m.brokelman@het-erasmus.nl of de heer S. van Binsbergen via s.v.binsbergen@het-erasmus.nl
Beiden zijn ook te bereiken via 0546 480 800 

Voor informatie over het VMBO kunt u contact opnemen met de heer R. Singelenberg (teamleider onderbouw) via 0546 480 800 of r.singelenberg@het-erasmus.nl.

 

Leerlingen van groep 8 met hun ouder(s) en/of verzorger(s) (en hun broertjes en zusjes) worden van harte uitgenodigd op de Open Dag op zaterdag 20 januari 2018. De Open Dag vindt die dag op ALLE vestigingen plaats: HAVO/VWO, VMBO en PRO (Praktijkonderwijs).
Van 09.30 tot 13.00 uur bent u dan, samen met uw kind(eren), van harte welkom op één of meerdere vestigingen van Het Erasmus.

Zie ook Open Dagen 2018