Schoolgebouw MAVO/HAVO/VWOIn dit markante gebouw uit 1926, zijn onder andere de brugklassen MAVO/HAVO, HAVO/VWO en het Gymnasium ondergebracht. Samen met de eindopleidingen MAVO, HAVO, VWO en Gymnasium zijn ook de Kunststroom, het Technasium hier gevestigd. En vanaf schooljaar 2019-2020 zijn hier ook de Technologie en Toepassing stroom en de Sportstroom gevestigd.

Het schoolgebouw heeft niet zo lang geleden een enorme verbouwing ondergaan, waarbij de uitbreiding aansluit bij de oorspronkelijke stijl van het gebouw. Er is een verbinding gerealiseerd tussen de al bestaande centrale hal en de nieuwbouw.

De nieuwbouw omvat een ruim opgezet leercentrum, het Studium genaamd, waar ook de mediatheek is ondergebracht. Daaronder bevinden zich nu twee ultramoderne gymzalen. Naast het Studium is er een tweede studieruimte: het Zoldarium. Beide studieruimtes zijn uitgerust met computers. Achter het gebouw ligt het eigen sportveld.

Zelfs een theater, Hof der Zotheid genaamd, met podium plus uitgebreide theaterfaciliteiten ontbreekt op deze vestiging niet. De kunstklassen maken er vaak gebruik van, maar er worden ook allerlei andere evenementen gehouden.