Business School HAVO

Doel van de Business School is het stimuleren van ondernemend gedrag bij leerlingen. Meer dan ooit is dit belangrijk, omdat dit bijdraagt aan de toekomstige zelfredzaamheid van leerlingen in de 21e eeuw. Gezien allerlei maatschappelijke ontwikkelingen is dit, veel meer dan vroeger, hard nodig.

Vecon Business School HAVO

Sinds 2012 voldoen wij aan de kwaliteitseisen en mogen we ons officieel Vecon Business School HAVO noemen. Naast het examenprogramma voor m&o, kunnen leerlingen studeren om certificaten voor bedrijfsvoering (EBCL) te behalen, de onderdelen zijn financiële administratie en marketing- en bedrijfsplanning. De certificaten zijn niet alleen in geheel Europa geldig, maar leiden ook tot vrijstellingen bij verschillende studierichtingen op het HBO.

Daarnaast wordt, evenals bij bijvoorbeeld het Technasium, nadrukkelijk de verbinding gezocht met de wereld buiten school, hetgeen de school boeiender maakt, de motivatie van de leerlingen bevordert en er ook voor zorgt dat de aansluiting met relevante economisch gerichte vervolgopleidingen verbetert.

Er zijn voor leerlingen/ouder(s) en/of verzorger(s) wel extra kosten aan verbonden, zie schoolkosten en verzekeringen

Voor meer informatie over de Business School op Het Erasmus, bekijk de folder

 

 

 

Vecon
Beroepsvereniging van docenten in economische vakken. Deze vereniging bewaakt door middel van certificering de kwaliteit van de Business School. Zie ook www.vecon.nl

Voor informatie over de EBC*L (European Business Competence* Licence) certificaten zie www.ebcl.nl