Begeleiding

We vinden het belangrijk dat je op onze school lekker in je vel zit, je veilig voelt en dat je de kans krijgt te laten zien wat je kunt. Daarom begeleiden we je gedurende je schoolloopbaan goed.

Dit doen we op verschillende manieren, denk hierbij aan een mentor, een stagebegeleider, een leerlingbegeleider, een decaan en/of een remedial teacher.

Mentor
Elke leerling heeft een mentor en daar kan je met al je vragen en problemen terecht. De mentor geeft les in zijn/haar eigen vak en daarnaast geeft de mentor in de brugklassen speciale mentorlessen. Tijdens deze lessen wordt je begeleid bij het zelfstandig (leren) maken van keuzes en wordt er aandacht besteed aan studievaardigheden.

Decaan
Als je gaat kiezen hoe je je opleiding binnen Het Erasmus verder gaat vervolgen of wat je in de toekomst wilt gaan doen, word je geholpen door een decaan.

Remedial teacher
Heb je moeite met lezen of spellen, dan kan de remedial teacher je op weg helpen. Wil je precies weten hoe de begeleiding geregeld is op de vestiging waar jij naar toe gaat, kijk dan hieronder bij de betreffende vestiging voor meer informatie.

mavo/havo/vwo

vmbo

praktijkonderwijs