Leerlingen onder de indruk van voorstelling Zeven Sloten

23 mei 2019 HET ERASMUS

Gisteren werd de voorstelling Zeven Sloten vier keer gespeeld op onze vestiging pro. Iedereen was erg onder de indruk, het was een echte WoW voorstelling.


Zeven Sloten begint met een cabaretvoorstelling. Dat betekent mooie verhalen, onverwachte wendingen en vooral veel grappen. Soms voorzichtig, soms ruw. In Zeven Sloten probeert de speler het publiek te raken met aangrijpende verhalen, ondersteund door theaterlicht, muziek en stroboscopen. Direct aansluitend volgt het forumgesprek. Toeschouwers worden deelnemer door vragen waar het publiek om lacht en over nadenkt.

Elke voorstelling is op maat: elke speler is getraind op goed kijken, snel reageren en eventueel aanpassen. En elke speler heeft ervaring met alle typen onderwijs in Nederland.

Johan Cahuzak: “Ik heb op woensdag 22 mei 2019 mogen spelen op Het Erasmus pro. Het waren vier voorstellingen, alle vier verschillend maar alle vier voor mij een feest. Lachende jongelui, verstilde gezichten en serieus nadenkende leerlingen. De hele dag liep ik tussen de voorstellingen door in de school en regelmatig spraken leerlingen die Zeven Sloten zagen mij aan. Dat is een goed teken.”

Deze voorstellingen zijn mogelijk gemaakt door de gemeente Almelo. De subsidieaanvraag en de afwikkeling van de rest van de financiën is geregeld door Johan Cahuzak.

Meer informatie?

www.johancahuzak.nl