Heropening school op 2 juni!

27 mei 2020 HET ERASMUS

Op dinsdag 2 juni gaat Het Erasmus weer gedeeltelijk open. Wij hebben de leerlingen gemist! En we verheugen ons op het weerzien. De schoolteams hebben de afgelopen tijd, op de achtergrond, hard gewerkt om de opening zo goed en veilig mogelijk te organiseren.


Door de veiligheidsmaatregelen kunnen niet alle leerlingen tegelijkertijd naar school. Maar we willen alle leerlingen wel de gelegenheid bieden om naast het afstandsonderwijs weer onderwijs op school te volgen. Hierbij zijn de richtlijnen van het RIVM leidend.

Het facilitair protocol van Het Erasmus is gebaseerd op het protocol van de VO-raad: ‘Protocol voor de opstart van het voortgezet onderwijs’.

Vanuit alle locaties van Het Erasmus zijn er vandaag brieven verstuurd naar leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) om jullie te informeren over de heropening van de school volgende week dinsdag 2 juni. Per locatie zullen we hier de communicatie met jullie delen.

Praktijkonderwijs

Vmbo

Isk

Mavo/havo1

Havo/vwo/gymnasium

 

Lees hier eerdere berichtgeving omtrent het coronavirus: https://www.het-erasmus.nl/over-erasmus/informatie-coronavirus/