Nieuws

14.juli.2017 HET ERASMUS

Uitreiking certificaten ISK-leerlingen

Woensdagmiddag 12 juli jl. stroomde de feestelijk ingerichte kantine bij ISK Erasmus om 13.30 uur vol met ouders, docenten en belangstellenden voor de uitreiking van de certificaten van de schoolverlaters.

lees verder >


4.juli.2017 HET ERASMUS

Geslaagde muzikale bijeenkomst bij ons ISK

Allemaal vrolijke gezichten waren er te zien tijdens het evenement “Almelo zingt Nederlands”. Naast leerlingen van ons ISK waren er vanuit het Taalpunt een groot aantal Almelose taalcoaches en nieuwkomers aanwezig.

lees verder >


30.juni.2017 HET ERASMUS

Er kunnen weer veel vlaggen in top, hoera!

De uitslagen van de herexamens zijn binnen en we zijn trots op het resultaat...

lees verder >


28.juni.2017 PRO

Les over fouten, straf en eerlijkheid

“Als je een scooter voor 100 euro koopt, dan weet je dat er iets niet klopt. En toch koop je die scooter. Doe je dan iets strafbaars?” Dit was een van de vragen die voorbij kwam tijdens de les van officier van justitie Carlo...

lees verder >


28.juni.2017 HET ERASMUS

Al zingend de Nederlandse taal leren op de ISK

“Het is zo stil in mij ik heb nergens woorden voor…”. In het klaslokaal van Henk Muileman, muziekdocent van de Internationale Schakelklassen van Het Erasmus, wordt Nederlands gezongen door jonge nieuwkomers.

lees verder >


27.juni.2017 PRO

ID-1 DANGERZONE projectweek in het teken van veiligheid

Op maandag ging de projectweek ID-1 DANGERZONE op onze vestiging PRO van start. Op de eerste dag waren er allerlei workshops en lessen door organisaties als de brandweer, de Groene BOA en het ambulancepersoneel.

lees verder >


19.juni.2017 VMBO

Spannende en leerzame CSI week

Op maandag 12 juni zijn de leerlingen uit 3 TL en MAVO gestart met het CSI project, de leerlingen zijn de hele week bezig geweest met dit project en het oplossen van een (fictieve) moord.

lees verder >