Geslaagde muzikale bijeenkomst bij ons ISK

4 juli 2017 HET ERASMUS

Allemaal vrolijke gezichten waren er te zien tijdens het evenement “Almelo zingt Nederlands”. Naast leerlingen van ons ISK waren er vanuit het Taalpunt een groot aantal Almelose taalcoaches en nieuwkomers aanwezig.


Door coördinator Sanne Schoolkate van het Taalpunt (Scoop Welzijn) werden zij en alle anderen aanwezigen van harte welkom geheten.

Al verliep de inschrijving van de leerlingen van de ISK Het Erasmus aanvankelijk nogal schuchter, op de dag zelf, vrijdag 30 juni, was een behoorlijk aantal van hen op de gezellige muzikale middag afgekomen.  Aan hun enthousiasme was het duidelijk te merken dat de leerlingen in de voorafgaande weken al hadden geoefend op de liedjes!

De initiatiefnemers Sanne Schoolkate (Taalpunt), George Glor, en Henk Muileman (ISK Het Erasmus) konden tevreden vaststellen dat er uit volle borst meegezongen werd met de Nederlandse liedjes.

Dianne Marsman (zang), en Michel de Graaf (gitaar) waren te gast en verleenden hun muzikale medewerking. Zo konden alle aanwezigen naar hartenlust meezingen met o.a.  “Stil in mij”, “Mag ik dan bij jou”, Kijk omhoog en “Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder”.

Binnenkort zal tijdens een evaluatie worden bekeken of er een vervolg komt op “Almelo zingt Nederlands”.